LLB i Nigeria - LLB-uddannelser i Nigeria LLB

LLB i Nigeria - LLB-uddannelser i Nigeria LLB

LLM

Når du afslutter din bachelor uddannelse i professionel lov, er du belønnet med en Bachelor of Laws (LLB) grad. Med ekstra akkreditering, den LLB giver dig mulighed for at drive advokatvirksomhed i de fleste lande i verden.

En LLM giver dig mulighed for lovligt arbitrage tussles inden for ethvert karriere specialisering. En Master of Law giver rigdom af viden, kan de fleste mennesker, der opgraderer fra denne grad specialiseret sig i alle områder af juridisk forsvar.

Nigeria, officielt Forbundsrepublikken Nigeria, er en føderal forfatningsmæssig republik bestående 36 stater, og dens Federal Capital Territory, Abuja.

LLB i Nigeria - Tag din LLB i Nigeria. Alle LLB-program og skole information. Spar tid og kontakt skolen her!

Læs mere

LLB i loven

Igbinedion University, Okada
på universitet Fuldtid 5 år March 2019 Nigeria Benin City

Loven Programmet er skræddersyet efter National University Kommissionens retningslinjer, som understreger behovet for jurister at være vidende i andre områder af menneskelig bestræbelse, såsom psykologi, økonomi, filosofi, etc., således at fuldt ud forstår at analysere og forstå den vigtige rolle, denne lov spiller i den nigerianske samfund i særdeleshed og hele menneskeheden i almindelighed. [+]

Den Oba Erediauwa College of Law viste sig sin første afgrøde af kandidater i 2004. Det ellevte parti eksamen i dag er allerede på Law School.

Loven Programmet er skræddersyet efter National University Kommissionens retningslinjer, som understreger behovet for jurister at være vidende i andre områder af menneskelig bestræbelse, såsom psykologi, økonomi, filosofi, etc., således at fuldt ud forstår at analysere og forstå den vigtige rolle, denne lov spiller i den nigerianske samfund i særdeleshed og hele menneskeheden i almindelighed.

Adgangskrav

1.. En kandidat, der ønskede at overføre fra en anden University skal besidde kravet om minimum post for Adgang til College of Law. Ansøgningsskemaer kan fås fra Admission Office på universitetet. Ansøgning om overførsel til kollegiet vil blive behandlet på sin egen fortjeneste.... [-]