LAWSTUDIES

Deltid National ret i Irland - National ret -uddannelser i Irland National ret

En LLB er en grad tildeles personer, der har afsluttet deres bachelor uddannelse i loven. Med denne certificering, vil kandidater være i stand til at praktisere loven og forfølge en karriere på dette område. 

Klasser fokuseret på folkeretten eller love lavet af dommernes afgørelser eller retspraksis kaldes undertiden nationale lovstudier. Da dette er studiet af loven, er det sandsynligvis mest nyttigt for studerende i strafferet eller juridiske programmer.

Irland sidst gennemført en lov, som mandater alle studerende på universitetsuddannelser at ansøge om statslån for at tillade dem med at nå deres højere akademiske drømme. Første officielle sprog er irsk, også kendt som irsk gælisk, men engelsk (den anden officielle sprog) er mere udbredt. Den nationale kapital er Dublin. Irland er berømt for at fejre Sankt Patricks Day (17. marts) i hele verden.

Deltid LLB i Irland - Tag din Deltid LLB i Irland. Alle Deltid LLB program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i National ret, Irland Filter

LLB i irsk ret

Independent College Dublin
Irland, Dublin
LLB
21 Sep 2020
<
Fuldtid
<
Deltid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Den LL.B grad er en tre årig bachelor kursus i studiet af den irske lovgivning. Kurset er en Level 8 grad, der er godkendt af den Honorable Society of Kongens Inns for dem, de ...

Læs mere