Filter
Bachelor i jura
Irland Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid National ret i Irland - National ret -uddannelser i Irland National ret

En LLB er en grad tildeles personer, der har afsluttet deres bachelor uddannelse i loven. Med denne certificering, vil kandidater være i stand til at praktisere loven og forfølge en karriere på dette område. 

Klasser fokuseret på folkeretten eller love lavet af dommernes afgørelser eller retspraksis kaldes undertiden nationale lovstudier. Da dette er studiet af loven, er det sandsynligvis mest nyttigt for studerende i strafferet eller juridiske programmer.

Irland sidst gennemført en lov, som mandater alle studerende på universitetsuddannelser at ansøge om statslån for at tillade dem med at nå deres højere akademiske drømme. Første officielle sprog er irsk, også kendt som irsk gælisk, men engelsk (den anden officielle sprog) er mere udbredt. Den nationale kapital er Dublin. Irland er berømt for at fejre Sankt Patricks Day (17. marts) i hele verden.

Deltid LLB i Irland - Tag din Deltid LLB i Irland. Alle Deltid LLB program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i National ret, Irland

Independent College Dublin

Den LL.B grad er en tre årig bachelor kursus i studiet af den irske lovgivning. Kurset er en Level 8 grad, der er godkendt af den Honorable Society of Kongens Inns for de ... [+]

Den LL.B grad er en tre årig bachelor kursus i studiet af den irske lovgivning. Kurset er en Level 8 grad, der er godkendt af den Honorable Society of kongens Inns for dem, der ønsker at forfølge yderligere undersøgelser og en karriere som advokat. Det er også godkendt af Law Society of Ireland for dem, der ønsker at forfølge yderligere undersøgelser og en karriere som advokat.

Denne lov grad vil være af interesse for dem, der har en stærk følelse af retfærdighed, som besidder en spørgende sind og nyde at identificere og anvende løsninger på problemer. Den LL.B grad på Independent College Dublin ydelser fra påtegningen og stærk støtte fra Bristol Law School ved University of the West of England, Bristol en af ​​de førende advokatfirmaer skoler i Storbritannien. Kurset er leveret af et team af entusiastiske og erfarne lærere. Desuden karakteren af ​​klassestørrelser fremmer en interaktiv og diskursiv tilgang til studiet af loven.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk