Filter
Bachelor i jura
Europa Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid National ret Europa - National ret -programmer National ret Europa

De fleste Bachelor of Laws (LLB) uddannelser sidste tre eller fire år. Nogle skoler har programmer designet til at passe elevernes interesser i en bestemt sektor af lov såsom europæisk lov, før de begynde at øve på området.

Klasser fokuseret på folkeretten eller love lavet af dommernes afgørelser eller retspraksis kaldes undertiden nationale lovstudier. Da dette er studiet af loven, er det sandsynligvis mest nyttigt for studerende i strafferet eller juridiske programmer.

Europa er den sjette største kontinent og omfatter 47 lande og diverse afhængigheder, øer og territorier. Det er omkranset af Middelhavet mod syd, Asien mod øst, og Atlanterhavet mod vest.

Deltid National ret Europa - Tag din National ret Europa. Få alle Deltid National ret program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i National ret, Europa

Independent College Dublin

Den LL.B grad er en tre årig bachelor kursus i studiet af den irske lovgivning. Kurset er en Level 8 grad, der er godkendt af den Honorable Society of Kongens Inns for de ... [+]

Den LL.B grad er en tre årig bachelor kursus i studiet af den irske lovgivning. Kurset er en Level 8 grad, der er godkendt af den Honorable Society of kongens Inns for dem, der ønsker at forfølge yderligere undersøgelser og en karriere som advokat. Det er også godkendt af Law Society of Ireland for dem, der ønsker at forfølge yderligere undersøgelser og en karriere som advokat.

Denne lov grad vil være af interesse for dem, der har en stærk følelse af retfærdighed, som besidder en spørgende sind og nyde at identificere og anvende løsninger på problemer. Den LL.B grad på Independent College Dublin ydelser fra påtegningen og stærk støtte fra Bristol Law School ved University of the West of England, Bristol en af ​​de førende advokatfirmaer skoler i Storbritannien. Kurset er leveret af et team af entusiastiske og erfarne lærere. Desuden karakteren af ​​klassestørrelser fremmer en interaktiv og diskursiv tilgang til studiet af loven.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk