LAWSTUDIES.DK

Online Strafferet i Det Forenede Kongerige - Strafferet -uddannelser i Det Forenede Kongerige Strafferet

Når du afslutter din bachelor uddannelse i professionel lov, er du belønnet med en Bachelor of Laws (LLB) grad. Med ekstra akkreditering, den LLB giver dig mulighed for at drive advokatvirksomhed i de fleste lande i verden.

Strafferet er et studieområde, hvor eleverne lærer om strafferetlige systemer, strafferet og teorier om kriminel adfærd. Dette emne er til gavn for alle, der ønsker at gå ind i en karriere i retshåndhævelse.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Online LLB i Det Forenede Kongerige - Tag din Online LLB i Det Forenede Kongerige. Alle Online LLB program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

4 Resultater i Strafferet, Det Forenede Kongerige Filter

LLB (Hons) i lov (Social Retfærdighed)

University of Bradford
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Det Forenede Kongerige Bradford

Tag det første skridt i retning af en karriere som menneskerettighedsadvokat med vores LLB (Hons) Law grad, med speciale i social retfærdighed og et sandwichplaceringsår i branchen.

LLB (Hons) lov med kriminologi

University of Essex Online
Online Deltid 48 måneder Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Forbedre din viden og beskæftigelsesegnethed ved at opnå en kvalificeret lovgrad, samtidig med at du udvikler viden om kriminel adfærd og dets oprindelse. I dette kombinerede program får du et solidt grundlag for både juridiske og kriminologiske principper, herunder fagspecifikke evner, intellektuelle færdigheder, praktiske faglige færdigheder og generelle overførbare færdigheder.

LLB (Hons) lov med strafferet med grundåret (underlagt godkendelse)

The University of Law Undergraduate Programmes
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Det Forenede Kongerige London Birmingham Leeds + 2 mere

Vores LLB (Hons) med Criminal Justice med Foundation Year er en kvalificeret lov grad studeret over 4 år. Det er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere i den juridiske eller bredere kommercielle sektor eller i det bredere kriminalsystem og tilknyttede erhverv.

LLB (Hons) lov med strafferet

The University of Law Undergraduate Programmes
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige London Birmingham Leeds + 2 mere

Den LLB (Hons) med Criminal Justice er en kvalificeret lov grad over 3 år, rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere i den juridiske eller bredere kommercielle sektorer, eller i det bredere strafferetlige system og associerede erhverv.