LAWSTUDIES.DK

Online Strafferet -programmer, Søg efter den bedste Strafferet programmer her! - Strafferet

Når du afslutter din bachelor uddannelse i professionel lov, er du belønnet med en Bachelor of Laws (LLB) grad. Med ekstra akkreditering, den LLB giver dig mulighed for at drive advokatvirksomhed i de fleste lande i verden.

"LLM Kriminologi giver dig en juridisk fundament eller baggrund i forsvarsspil af kriminelle, samtidig overbevise juryen, at de ikke er skyldige i deres forkerte gerninger. Når du kvalificere, vil folk ofte henvise til dig som indbegrebet af den juridiske sind. "

Online Strafferet Programmer: Søg her for Strafferet -programmer. Få alle skole og Online Strafferet oplysninger directely, spare tid og kontakte Strafferet indlæggelser her!

4 Resultater i Strafferet Filter

LLB (Hons) i lov (Social Retfærdighed)

University of Bradford
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Det Forenede Kongerige Bradford

Tag det første skridt i retning af en karriere som menneskerettighedsadvokat med vores LLB (Hons) Law grad, med speciale i social retfærdighed og et sandwichplaceringsår i branchen.

LLB (Hons) lov med kriminologi

University of Essex Online
Online Deltid 48 måneder Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Forbedre din viden og beskæftigelsesegnethed ved at opnå en kvalificeret lovgrad, samtidig med at du udvikler viden om kriminel adfærd og dets oprindelse. I dette kombinerede program får du et solidt grundlag for både juridiske og kriminologiske principper, herunder fagspecifikke evner, intellektuelle færdigheder, praktiske faglige færdigheder og generelle overførbare færdigheder.

LLB (Hons) lov med strafferet med grundåret (underlagt godkendelse)

The University of Law Undergraduate Programmes
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Det Forenede Kongerige London Birmingham Leeds + 2 mere

Vores LLB (Hons) med Criminal Justice med Foundation Year er en kvalificeret lov grad studeret over 4 år. Det er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere i den juridiske eller bredere kommercielle sektor eller i det bredere kriminalsystem og tilknyttede erhverv.

LLB (Hons) lov med strafferet

The University of Law Undergraduate Programmes
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige London Birmingham Leeds + 2 mere

Den LLB (Hons) med Criminal Justice er en kvalificeret lov grad over 3 år, rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere i den juridiske eller bredere kommercielle sektorer, eller i det bredere strafferetlige system og associerede erhverv.