LAWSTUDIES.DK

Online Strafferet Europa - Strafferet -programmer Strafferet Europa

Ved at tjene en LLB, individer er i stand til at certificere til nuværende og fremtidige arbejdsgivere, at de besidder en omfattende forståelse af de analytiske og kritisk tænkning, der er nødvendige af en person inden for loven.   

LLM Kriminologi er designet til at give dig en omfattende forståelse af menneskerettigheder. Efter afslutningen af ​​LLM i kriminologi, ville du være i stand til at bestemme en indgående kendskab til grundlæggende lov og teori relateret til kriminologi.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Online Strafferet Europa - Tag din Strafferet Europa. Få alle Online Strafferet program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

4 Resultater i Strafferet, Europa Filter

LLB (Hons) i lov (Social Retfærdighed)

University of Bradford
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Det Forenede Kongerige Bradford

Tag det første skridt i retning af en karriere som menneskerettighedsadvokat med vores LLB (Hons) Law grad, med speciale i social retfærdighed og et sandwichplaceringsår i branchen.

LLB (Hons) lov med kriminologi

University of Essex Online
Online Deltid 48 måneder Åben tilmelding Det Forenede Kongerige UK Online

Forbedre din viden og beskæftigelsesegnethed ved at opnå en kvalificeret lovgrad, samtidig med at du udvikler viden om kriminel adfærd og dets oprindelse. I dette kombinerede program får du et solidt grundlag for både juridiske og kriminologiske principper, herunder fagspecifikke evner, intellektuelle færdigheder, praktiske faglige færdigheder og generelle overførbare færdigheder.

LLB (Hons) lov med strafferet med grundåret (underlagt godkendelse)

The University of Law Undergraduate Programmes
på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Det Forenede Kongerige London Birmingham Leeds + 2 mere

Vores LLB (Hons) med Criminal Justice med Foundation Year er en kvalificeret lov grad studeret over 4 år. Det er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere i den juridiske eller bredere kommercielle sektor eller i det bredere kriminalsystem og tilknyttede erhverv.

LLB (Hons) lov med strafferet

The University of Law Undergraduate Programmes
på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Det Forenede Kongerige London Birmingham Leeds + 2 mere

Den LLB (Hons) med Criminal Justice er en kvalificeret lov grad over 3 år, rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere i den juridiske eller bredere kommercielle sektorer, eller i det bredere strafferetlige system og associerede erhverv.