Deltid Europæisk ret Dublin - Europæisk ret -uddannelser i Dublin Europæisk ret , Dublin

Sammen med yderligere akkreditering, tjener en Bachelor of Laws (LLB) grad tillader dig at drive advokatvirksomhed de fleste lande. Disse akademiske programmer giver dig en solid forståelse af loven og tænkning er nødvendige for feltet. Loven kan være drastisk forskellige fra land til land. Der kan også være nogle grundlæggende regler, der er ens om bord. At studere europæisk lov kan hjæ… Læs mere

Sammen med yderligere akkreditering, tjener en Bachelor of Laws (LLB) grad tillader dig at drive advokatvirksomhed de fleste lande. Disse akademiske programmer giver dig en solid forståelse af loven og tænkning er nødvendige for feltet.

Loven kan være drastisk forskellige fra land til land. Der kan også være nogle grundlæggende regler, der er ens om bord. At studere europæisk lov kan hjælpe med at forberede et individ til at forstå disse forskelle og håndtere den juridiske side af spørgsmål mellem europæiske lande.

Irland sidst gennemført en lov, som mandater alle studerende på universitetsuddannelser at ansøge om statslån for at tillade dem med at nå deres højere akademiske drømme. Første officielle sprog er irsk, også kendt som irsk gælisk, men engelsk (den anden officielle sprog) er mere udbredt. Den nationale kapital er Dublin. Irland er berømt for at fejre Sankt Patricks Day (17. marts) i hele verden.

Dublin, som er fra Leinster-provinsen, er et moderne center for uddannelsesinstitutioner, der er berømte for uddannelse af høj kvalitet. Denne by har stor kulturel betydning. Det tilbyder tre store universiteter til uddannelsessøgende: University of Dublin, The National University of Ireland og Dublin City University.

Deltid Europæisk ret Dublin - Tag din Europæisk ret i Dublin. Få alle Europæisk ret program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Minimer
Independent College Dublin
Dublin, Ireland

Den LL.B grad er en tre årig bachelor kursus i studiet af den irske lovgivning. Kurset er en Level 8 grad, der er godkendt af den Honorable Society of Kongens Inns for dem, de ... Læs mere

Den LL.B grad er en tre årig bachelor kursus i studiet af den irske lovgivning. Kurset er en Level 8 grad, der er godkendt af den Honorable Society of Kongens Inns for dem, der ønsker at forfølge yderligere undersøgelser og en karriere som advokat Minimer
LLB
21 Sep 2020
Fuldtid
Deltid
3 år
Engelsk
på universitet