Filter
Bachelor i jura
Europa Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Europæisk ret Europa - Europæisk ret -programmer Europæisk ret Europa

Med en Bachelor of Laws (LLB) grad, kan du øve lov i de fleste af verdens lande. Nogle af de LLB akademiske programmer fokuserer på specifikke sektorer retlige ifølge de studerendes interesser såsom internationale, kriminelle og erhvervsret.

De færdigheder og begreber man lærer ved at studere lov kan afhænge af det land, hvor studierne foregår. I modsætning til nogle lovstudier kan studere europæisk lov lære en studerende om juridiske ideer, der spredes ud over et enkelt land.

Europe, en af ​​verdens 's syv kontinenter, er normalt kendt som den vestligste halvø Eurasien. Næstmindste kontinent med 10.180.000 (km2), området grupperer 50 lande.

Deltid Europæisk ret Europa - Tag din Europæisk ret Europa. Få alle Deltid Europæisk ret program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Europæisk ret, Europa

Independent College Dublin

Den LL.B grad er en tre årig bachelor kursus i studiet af den irske lovgivning. Kurset er en Level 8 grad, der er godkendt af den Honorable Society of Kongens Inns for de ... [+]

Den LL.B grad er en tre årig bachelor kursus i studiet af den irske lovgivning. Kurset er en Level 8 grad, der er godkendt af den Honorable Society of kongens Inns for dem, der ønsker at forfølge yderligere undersøgelser og en karriere som advokat. Det er også godkendt af Law Society of Ireland for dem, der ønsker at forfølge yderligere undersøgelser og en karriere som advokat.

Denne lov grad vil være af interesse for dem, der har en stærk følelse af retfærdighed, som besidder en spørgende sind og nyde at identificere og anvende løsninger på problemer. Den LL.B grad på Independent College Dublin ydelser fra påtegningen og stærk støtte fra Bristol Law School ved University of the West of England, Bristol en af ​​de førende advokatfirmaer skoler i Storbritannien. Kurset er leveret af et team af entusiastiske og erfarne lærere. Desuden karakteren af ​​klassestørrelser fremmer en interaktiv og diskursiv tilgang til studiet af loven.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk