Filter
Bachelor i jura
Studietype: Alle Hastighed: Deltid

Deltid Europæisk ret -programmer, Søg efter den bedste Europæisk ret programmer her! - Europæisk ret

En Bachelor of Laws, LLB, viser, at en person har en grundig forståelse af begreberne ret og er i stand til at praktisere det. Det er akkrediteringen en kandidat skal opnå en position i feltet. 

Loven kan være drastisk forskellige fra land til land. Der kan også være nogle grundlæggende regler, der er ens om bord. At studere europæisk lov kan hjælpe med at forberede et individ til at forstå disse forskelle og håndtere den juridiske side af spørgsmål mellem europæiske lande.

Deltid Europæisk ret Programmer: Søg her for Europæisk ret -programmer. Få alle skole og Deltid Europæisk ret oplysninger directely, spare tid og kontakte Europæisk ret indlæggelser her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Europæisk ret

Independent College Dublin

Den LL.B grad er en tre årig bachelor kursus i studiet af den irske lovgivning. Kurset er en Level 8 grad, der er godkendt af den Honorable Society of Kongens Inns for de ... [+]

Den LL.B grad er en tre årig bachelor kursus i studiet af den irske lovgivning. Kurset er en Level 8 grad, der er godkendt af den Honorable Society of kongens Inns for dem, der ønsker at forfølge yderligere undersøgelser og en karriere som advokat. Det er også godkendt af Law Society of Ireland for dem, der ønsker at forfølge yderligere undersøgelser og en karriere som advokat.

Denne lov grad vil være af interesse for dem, der har en stærk følelse af retfærdighed, som besidder en spørgende sind og nyde at identificere og anvende løsninger på problemer. Den LL.B grad på Independent College Dublin ydelser fra påtegningen og stærk støtte fra Bristol Law School ved University of the West of England, Bristol en af ​​de førende advokatfirmaer skoler i Storbritannien. Kurset er leveret af et team af entusiastiske og erfarne lærere. Desuden karakteren af ​​klassestørrelser fremmer en interaktiv og diskursiv tilgang til studiet af loven.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk