LAWSTUDIES

IT-ret Leeds - IT-ret-uddannelser i Leeds IT-ret, Leeds

Når du afslutter din bachelor uddannelse i professionel lov, er du belønnet med en Bachelor of Laws (LLB) grad. Med ekstra akkreditering, den LLB giver dig mulighed for at drive advokatvirksomhed i de fleste lande i verden.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Leeds er i West Yorkshire, med omkring en halv million borgere. Byen har tre gymnasier og tre universiteter med i alt 250 tusinde studerende, der gør halvdelen af ​​byens befolkning. Den blev stemt Best UK University destination ved en undersøgelse i avisen The Independent.

IT-ret Leeds - Tag din LLB i Leeds. Få alle LLB-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i IT-ret, Leeds Filter

LLB (Hons) lov med juridisk innovation og teknologi med grundår

The University of Law Undergraduate Programmes
LLB
September 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Vores LLB (Hons) lov med juridisk innovation og teknologi med grundlæggende år er en kvalificerende juridisk grad studeret over 4 år. Det er rettet mod studerende, der ønsker ...

Læs mere

LLB (Hons) lov med juridisk innovation og teknologi

The University of Law Undergraduate Programmes
LLB
September 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Vores LLB (Hons) -lov med juridisk innovation og teknologi er en 3-årig kvalificeret ret. Det er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere inden for den juridi ...

Læs mere