LAWSTUDIES

IT-ret Nottingham - IT-ret-uddannelser i Nottingham IT-ret, Nottingham

Når du afslutter din bachelor uddannelse i professionel lov, er du belønnet med en Bachelor of Laws (LLB) grad. Med ekstra akkreditering, den LLB giver dig mulighed for at drive advokatvirksomhed i de fleste lande i verden.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Nottingham er kendt for legenden om Robin Hood, to store teatre og mange museer og gallerier. Det er også hjemsted for to universiteter, der har mere end 60 tusinde studerende, 12 tusind hvoraf er internationale.

IT-ret Nottingham - Tag din LLB i Nottingham. Få alle LLB-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i IT-ret, Nottingham Filter

LLB (Hons) lov med juridisk innovation og teknologi med grundår

The University of Law Undergraduate Programmes
LLB
September 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Vores LLB (Hons) lov med juridisk innovation og teknologi med grundlæggende år er en kvalificerende juridisk grad studeret over 4 år. Det er rettet mod studerende, der ønsker ...

Læs mere

LLB (Hons) lov med juridisk innovation og teknologi

The University of Law Undergraduate Programmes
LLB
September 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Vores LLB (Hons) -lov med juridisk innovation og teknologi er en 3-årig kvalificeret ret. Det er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere inden for den juridi ...

Læs mere