LAWSTUDIES

IT-ret London - IT-ret-uddannelser i London IT-ret, London

Efter en persons bachelor uddannelsen er afsluttet, vil han eller hun har brug for at forfølge en LLB for at rent faktisk at praktisere inden for loven. Dette program tager typisk tre til fire år at gennemføre. 

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

London er hovedstaden i England, den mest folkerige region, og hvor kongefamilien bor. Det har den største koncentration af videregående uddannelser i Europa med 412.000 studerende på 43 universiteter.

IT-ret London - Tag din LLB i London. Få alle LLB-programmet og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

2 Resultater i IT-ret, London Filter

LLB (Hons) lov med juridisk innovation og teknologi med grundår

The University of Law Undergraduate Programmes
LLB
September 2020
<
Fuldtid
<
4 år
Engelsk
på universitet

Vores LLB (Hons) lov med juridisk innovation og teknologi med grundlæggende år er en kvalificerende juridisk grad studeret over 4 år. Det er rettet mod studerende, der ønsker ...

Læs mere

LLB (Hons) lov med juridisk innovation og teknologi

The University of Law Undergraduate Programmes
LLB
September 2020
<
Fuldtid
<
3 år
Engelsk
på universitet

Vores LLB (Hons) -lov med juridisk innovation og teknologi er en 3-årig kvalificeret ret. Det er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere inden for den juridi ...

Læs mere