LAWSTUDIES.DK

Deltid Kriminologi Manchester - Kriminologi -uddannelser i Manchester Kriminologi , Manchester

En LLB kan optjenes, som viser, at en person er certificeret til at arbejde inden for loven. Det er også muligt at opnå specialiseringer med denne certificering for at skræddersy en karriere i en bestemt retning af Betegnelser. 

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Manchester er kendt for sin arkitektur og har Storbritanniens næststørste byområde, 5 gange større end selve byen. Der er kun tre universiteter, men de har i alt 73 tusinde studerende.

Deltid Kriminologi Manchester - Tag din Kriminologi i Manchester. Få alle Kriminologi program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Kriminologi, Manchester Filter

LLB (Hons) QLD - (Arden University)

Ulearn
Online og campus kombineret Deltid 3 år Februar 2020 Det Forenede Kongerige Birmingham London bydel i Ealing Manchester + 2 mere

Emneområde: kriminologi