$close

Filtre

Se resultater

Komparativ ret-programmer, Søg efter den bedste LLB-programmer her! - LLB

En LLB er en grad, der giver sin modtager mulighed for at arbejde inden for lovens disciplin. Oprindelserne "LLB" kommer fra latin for Bachelor of Laws. Denne grad tilbydes med forskellige specialer, hvilket kan forbedre en kandidats legitimationsoplysninger og beskæftigelsesmuligheder. Hvad er en LLB i Comparative Law? Studerende, der tager dette program, kan modtage den uddannelse og uddannel… Læs mere

En LLB er en grad, der giver sin modtager mulighed for at arbejde inden for lovens disciplin. Oprindelserne "LLB" kommer fra latin for Bachelor of Laws. Denne grad tilbydes med forskellige specialer, hvilket kan forbedre en kandidats legitimationsoplysninger og beskæftigelsesmuligheder.

Hvad er en LLB i Comparative Law? Studerende, der tager dette program, kan modtage den uddannelse og uddannelse, der er nødvendig for at blive kyndige i international ret. De kan bruge tid til at sammenligne og kontrastere lovene i forskellige lande. Et bestemt internationalt perspektiv er taget, da eleverne får erfaring i flere juridiske jurisdiktioner. Deltagerne i denne uddannelsesordning studerer ofte loven i universitetets hjemland, da det sammenligner med lovene i andre lande. De dykker ind i områder som kontrakter, torts, strafferet og offentligret. Nogle programmer tilbyder studie i udlandet muligheder samt valget af et område af specialisering. Der er en lang række specialiseringsmoduler, herunder kriminologi, frihandel, miljølovgivning, multinationale selskaber, beskæftigelse og sundhedslovgivning.

Studerende i et LLB-program får indsigt i mange moderne juridiske spørgsmål, og i processen kan de få et multikulturelt perspektiv, da de studerer forskellige jurisdiktioner. Kandidater med en LLB kan drage fordel af de organisatoriske færdigheder, der er involveret i studiet af loven, samt vidensbrede viden på internationale arenaer, som kan overføres på tværs af grænserne.

Udgifterne til LLB-programmer varierer afhængigt af flere faktorer, herunder oprindelsesland og det særlige universitet, der tilbyder LLB. Denne grad tager normalt omkring fire år at fuldføre.

De, der gennemfører LLB i Comparative Law, kan finde sig i et antal erhverv. På grund af den globale karakter af det studerede indhold kan kandidater finde muligheder i mægling eller rådgivning i internationale organisationer. De kan arbejde som embedsmænd, der overvåger de juridiske interesser i det land, de arbejder for. Enkeltpersoner bliver nogle gange dommere på internationale arenaer, hvor deres ekspertise inden for multinationale juridiske spørgsmål vil blive brugt. Virksomheder lejlighedsvis ansætte internationale lov graduates at tage ansvaret for internationale forretningsforbindelser. Mange, der tager udgangspunkt i LLB, fortsætter med at studere og blive juristerne på kollegialt niveau.

Der er mange internationale programmer, der tilbyder LLB i Comparative Law. Online muligheder tilbydes også for fuld fleksibilitet. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
University of Trento – Faculty of Law
Trento, Italien

CEILS-programmet giver sine studerende en autentisk international erfaring og en altomfattende uddannelse i komparativ, europæisk, international og tværnational lovgivning. Sa ... +

CEILS-programmet giver sine studerende en autentisk international erfaring og en altomfattende uddannelse i komparativ, europæisk, international og tværnational lovgivning. Sammen med andre nationale retssystemer undervises elementer i italiensk lov inden for europæisk, komparativ og international ramme. -
LLB
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet