$close

Filtre

Se resultater

Juridisk assistentuddannelse-programmer, Søg efter den bedste LLB-programmer her! - LLB

Modtagelse af en LLB er en præstation, der sætter kandidater på et kursus til arbejde inden for loven. Denne juridiske kandidat giver dem kvalifikationer til at arbejde i specialiserede juridiske områder og åbner døre for mange karriere. Hvad er en LLB i Paralegal Studies? Denne grad giver eleverne de faglige færdigheder og viden til at arbejde i advokatfirmaet. Mange kurser undervises af… Læs mere

Modtagelse af en LLB er en præstation, der sætter kandidater på et kursus til arbejde inden for loven. Denne juridiske kandidat giver dem kvalifikationer til at arbejde i specialiserede juridiske områder og åbner døre for mange karriere.

Hvad er en LLB i Paralegal Studies? Denne grad giver eleverne de faglige færdigheder og viden til at arbejde i advokatfirmaet. Mange kurser undervises af advokater, der kan opregne en paralegals daglige opgaver, som f.eks. Titelsøgninger og skriftlig og indgivelse af juridiske aflejringer. Coursework kan berøre en række juridiske emner, såsom familieret og strafferet. Nogle programmer giver eleverne mulighed for at vælge et område med specialisering.

En grad i paralegal undersøgelser giver eleverne evnen til at forstå juridisk erhverv og afgøre, om de vil gå på lovskolen. Dette studieområde indfører stærke organisatoriske færdigheder samt problemløsning og logikfærdigheder, der kan overføres til mange områder af livet.

Hvert universitet er unikt, og omkostningerne ved LLB på hver skole kan variere. På grund af universiteternes varierende placeringer og programmer er der ikke fastsat studieomkostninger over hele linjen. Denne uddannelse tager omkring fire års fuldtidsstudium at fuldføre.

Programdeltagere i paralegalstudierne LLB bliver ofte advokater i advokatfirmaer, men finder også ofte beskæftigelse som juridiske assistenter, advokater eller advokater. Andre arbejder i forskellige kapaciteter i juridiske afdelinger af virksomheder. Studerende lærer om mange aspekter af det juridiske erhverv og får erfaring med lovene i det land, hvor de studerer. Dette giver dem værktøjer til at udføre tjenester som assisterende advokater til forberedelse af forsøg, lukninger og høringer. Hvis en studerende har specialiseret sig i hans eller hendes kursus, er der endnu flere jobmuligheder inden for specialisering.

LLB kan føre til en blomstrende karriere, og der er flere valg af universiteter, der tilbyder denne grad. Online-muligheder tilbydes også over hele verden, så læringen kommer til den studerende. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Humber College Institute of Technology & Advanced Learning
Toronto, Canada +1 Mere

Som det eneste fireårige canadiske Paralegal Studies program, er der ingen bedre sted at fokusere på paralegal uddannelse end på The Business School ved Humber. Professorer i ... +

Som det eneste fireårige canadiske Paralegal Studies program, er der ingen bedre sted at fokusere på paralegal uddannelse end på The Business School ved Humber. Professorer i programmet besidder en kandidatgrad, samt at have stor praktisk erfaring på det retlige område. Bernie Aron, Program koordinator for Paralegal Studies uddannelsen for nylig modtaget en John og Suanne Roueché Excellence Award for sin enestående fokus på undervisning og læring topkvalitet. -
LLB
Fuldtid
4 år
Engelsk
på universitet