LAWSTUDIES

Fjernundervisning Interdisciplinære retlige studier i Schweiz - Interdisciplinære retlige studier -uddannelser i Schweiz Interdisciplinære retlige studier

Efter en persons bachelor uddannelsen er afsluttet, vil han eller hun har brug for at forfølge en LLB for at rent faktisk at praktisere inden for loven. Dette program tager typisk tre til fire år at gennemføre. 

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Schweiz, officielt Schweiziske Forbund er en føderal parlamentarisk republik bestående af 26 kantoner med Bern som sæde for de føderale myndigheder. Schweiz 's uafhængighed og neutralitet har længe været hædret af de store europæiske magter. Schweiz er et fredeligt, velstående og stabil moderne markedsøkonomi med lav ledighed.

Fjernundervisning LLB i Schweiz - Tag din Fjernundervisning LLB i Schweiz. Alle Fjernundervisning LLB program og skole information. Spar tid og kontakte den skole her!

1 Resultater i Interdisciplinære retlige studier, Schweiz, Fjernundervisning Filter

Bachelor lov

FernUni Schweiz
LLB
<
Deltid
<
9 semestre
Tysk
Fransk
Online

Programmet giver et solidt videnskabeligt grundlag uddannelse i principperne i schweizisk lovgivning og deres discipliner og applikationer: strafferet, privatret, offentlig re ...

Læs mere