$close

Filtre

Se resultater

Forvaltningsret-programmer, Søg efter den bedste LLB-programmer her! - LLB

Afhængigt af det land, hvor graden tilbydes, kan en LLB Forvaltningsret grad betegnes som en "LL.B ", en forkortelse for Bachelor of Laws eller den latinske Legum Baccalaureus. Det betragtes som en første professionelle grad i de fleste common law og opstod i England flere hundrede år siden. Hvad betyder en LLB i forvaltningsret består af? Også kaldet "regulerende lov ", forvaltningsret b… Læs mere

Afhængigt af det land, hvor graden tilbydes, kan en LLB Forvaltningsret grad betegnes som en "LL.B ", en forkortelse for Bachelor of Laws eller den latinske Legum Baccalaureus. Det betragtes som en første professionelle grad i de fleste common law og opstod i England flere hundrede år siden.

Hvad betyder en LLB i forvaltningsret består af?

Også kaldet "regulerende lov ", forvaltningsret beskæftiger sig med de regler og forskrifter, der kontrollerer offentlige kontorer. Eksempler på offentlige enheder er underlagt forvaltningsretten omfatte social sikkerhed / handicap, indvandring, beskatning, miljøagenturer og international handel. Forvaltningsret er en meget kompleks sæt love fundamentalt, som skal forhindre bureaukratier monopoliserer individ, familie og samfund rettigheder.

Sager forvaltningsret høres ikke i en traditionel retssal. De præsenteres indledningsvis en administrativ dommer, der hører begge sider af sagen, før han eller hun giver en dom. I de fleste common law-lande, kan retsundergivne, der er utilfredse med dommen få deres sag prøvet ved en højere domstol.

Hvad er fordelene ved en LLB i forvaltningsret?

Forvaltningsret er et højt specialiseret område af loven, der beskæftiger sig med juridiske koder, offentlige forskrifter, agentur regler og præcedens. Studerende opnår en LLB grad kan forvente at tjene mere end en kriminel eller civil advokat på grund af mængden af komplekse informationer, som forventes advokaten at være bekendt.

Hvor meget koster det at tage en LLB i forvaltningsret?

Omkostninger ved at få en LL.B grad er næsten det samme som en traditionel jurist. Passing baren eksamen er påkrævet, og praktikpladser er til tider obligatorisk for en administrativ advokat kan begynde at arbejde alene eller sammen med en administrativ advokatfirma.

Sådan at tilmelde sig en LLB i forvaltningsret?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
International University of Struga
Struga, Makedonien

Entusiasme og lyst til at bidrage til udviklingen af ​​de videregående uddannelser var det eneste motiv, vi fører til højre dannelsen af ​​Euro College - Struga.De første skri ... +

Entusiasme og lyst til at bidrage til udviklingen af ​​de videregående uddannelser var det eneste motiv, vi fører til højre dannelsen af ​​Euro College - Struga.De første skridt begyndte med den faglige oprigtighed, den måde vi har valgt er vanskeligere, men vi agter at insistere -
LLB
Fuldtid
3 år
på universitet