$close

Filtre

Se resultater

Forfatningsret-programmer, Søg efter den bedste LLB-programmer her! - LLB

Forfatningsret er en type lovkompleks, der beskæftiger sig specifikt med staten, herunder lovgivende, dømmende og udøvende magt. For de studerende lov, der ønsker at forfølge en specialiseret grad på dette område, en bred vifte af programmer findes. Hvad er forfatningsret? I forfatningsretten programmer, målet er at sætte fokus på forfatningen af landet den enkelte studerer i. Kort sa… Læs mere

Forfatningsret er en type lovkompleks, der beskæftiger sig specifikt med staten, herunder lovgivende, dømmende og udøvende magt. For de studerende lov, der ønsker at forfølge en specialiseret grad på dette område, en bred vifte af programmer findes.

Hvad er forfatningsret?

I forfatningsretten programmer, målet er at sætte fokus på forfatningen af landet den enkelte studerer i. Kort sagt, det er et fokus på, hvordan loven i det land fortolkes.

Hvad er fordelene ved at tage en LLB i forfatningsret?

De, der ønsker at studere jura på et mere bredt grundlag, snarere end at studere til at arbejde på de enkelte sager, vil finde denne type program interessant.I nogle programmer kan studerende med dette fokus i deres lovgivning uddannelse arbejde i højere drevet positioner og potentielt tjene mere.

Hvor meget koster det at tage en LLB i forfatningsret?

Omkostningerne ved at tjene en LLB i forfatningsret varierer betydeligt fra skole. Nogle skoler, herunder online-skoler, opkræve mindre end andre. Det er op til skolen for at sætte omkostningerne information.

Hvad er kravene til en LLB i forfatningsret?

De fleste personer, der arbejder for at tjene en LLB bliver nødt til at fokusere på først at tjene en bachelor 's grad eller tilsvarende. Studerende vil derefter nødt til at blive accepteret i en lov skole, der tilbyder denne uddannelse.

Hvilken slags karriere kan du forvente med en LLB i forfatningsret?

Studerende, der fokuserer på dette område af loven, herunder forfatningsmæssige reformer og foreslåede ændringer, kan arbejde i forskellige aspekter af loven, herunder at arbejde i den offentlige og private sektor. Disse studerende kan arbejde inden for lobbygrupper så godt.

Hvad tager en LLB i forfatningsret Online?

Den studerende kan tjene hans eller hendes LLB i forfatningsret online. Dette kan bidrage til at reducere omkostningerne og give bedre adgang til undervisning i denne type tider begrænset uddannelser.

Sådan at tilmelde sig en LLB i forfatningsret?

Søg efter dit program nedenfor, og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel

LLB

Anglo-American University
Prag, Tjekkiet

LLB, en juridisk uddannelse i både England og Wales, er en udfordrende studieforløb baseret på almindelig lov. Graduate-entry studerende tilmelder sig både University of Londo ... +

LLB, en juridisk uddannelse i både England og Wales, er en udfordrende studieforløb baseret på almindelig lov. Graduate-entry studerende tilmelder sig både University of London og AAU til et to-årigt intensivt studieforløb. -
LLB
Fuldtid
3 år
Engelsk
på universitet