$close

Filtre

Se resultater

Økonomisk jura-programmer, Søg efter den bedste LLB-programmer her! - LLB

For studerende med en stærk interesse i at forfølge en karriere i lovgivningen, giver LLB, eller Bachelor of Laws, en stærk introduktion til forskeruddannelser. Programmet kan løbe fra tre til fem år og kan understrege en række lovrelaterede emner. Hvad er en LLB i økonomiske juridiske studier? Målet med dette program er ofte at give eleven et stærkt fundament inden for lov og økonomi.… Læs mere

For studerende med en stærk interesse i at forfølge en karriere i lovgivningen, giver LLB, eller Bachelor of Laws, en stærk introduktion til forskeruddannelser. Programmet kan løbe fra tre til fem år og kan understrege en række lovrelaterede emner.

Hvad er en LLB i økonomiske juridiske studier? Målet med dette program er ofte at give eleven et stærkt fundament inden for lov og økonomi. Programmet søger ofte at udstyre den studerende med en bedre forståelse af juridiske spørgsmål gennem kurser, foredrag og seminarer undervist af professorer med avancerede grader. Debat og kritisk tænkning færdigheder er ofte stresset for at fremme uafhængighed i den studerende. Økonomiske fundamentale forhold til globale og personlige forhold kan være en vigtig del af programmet.

Lærere, der tager dette program, udvikler ofte avancerede kommunikationsfærdigheder, som kan hjælpe med personlige og karriere situationer. De graduerer typisk med en dyb forståelse af økonomiske principper og juridiske spørgsmål, som kan hjælpe dem med at komme videre til højere stillinger i deres karriere.

Udgifterne til dette uddannelsesprogram kan afhænge af faktorer som placering, universitet og programmets varighed. Interesserede elever bør undersøge og kontakte hver skole for at få en bedre forståelse af, hvilket program der passer bedst til dem.

Studerende, der uddannes med en uddannelse i økonomiske studier, kan være velplacerede til karriere i de juridiske eller økonomiske erhverv. Advokatfirmaer, virksomheder, universiteter og offentlige myndigheder er frugtbar grund til beskæftigelse for disse personer. Stillinger som advokat, sekretær, kontorchef eller advokat kan være tilgængelige på lovområdet, mens beskæftigelse som bankchefer, finansielle konsulenter, instruktører og investeringsmæglere er muligheder i økonomiarenaen.

En LLB i Economic Law Studies tilbydes i en række lande rundt om i verden, med både in-class og online moduler til rådighed. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
The University of Law Undergraduate Programmes
Guildford, Det Forenede Kongerige +6 Mere

Ved at kombinere akademisk strenghed med praktiske juridiske færdigheder i et forretningslignende miljø giver vores LLB dig det væsentlige grundlæggende arbejde, uanset om du ... +

Ved at kombinere akademisk strenghed med praktiske juridiske færdigheder i et forretningslignende miljø giver vores LLB dig det væsentlige grundlæggende arbejde, uanset om du er forpligtet til at være advokat eller vil udforske andre karrieremuligheder. Det viste sig, at vi leverede undervisning, læring og resultater af høj kvalitet for vores studerende og overskrider konsekvent de strenge nationale kvalitetskrav til UK's videregående uddannelse. -
LLB
Fuldtid
3 år
Engelsk
Jan 2022
på universitet