LLB programmer

LLB programmer

En LLB, eller Bachelor of Laws, er den professionelle lov grad tildeles efter endt bachelor uddannelse. I de fleste lande, holder en LLB med ekstra akkreditering, giver mulighed for praksis af loven. LLB programmer giver de studerende en solid forståelse af loven, samt de kritiske, analytiske og strategiske tænkning er nødvendig for det juridiske område.

Nogle eksempler på LLB programmer er i loven sektorer som erhvervsret, EU-ret, international ret og strafferet. Nogle universiteter også tillade studerende til at udvikle deres egne specialiserede LLB programmer specifikt til deres faglige interesser. LLB programmer kan normalt være afsluttet i 3 eller 4 år.

De mange forskellige LLB programmer kan være overvældende - lad det ikke stoppe dig! Start din søgning ved at se på de mest populære LLB og Bachelor of Law programmer opført nedenfor.

Nyligt tilføjede bachelorstudier i jura

Kaplan Singapore

Bachelor of Laws (Honours) (Top-up)

November 27, 2018
Dette LLB Law program er perfekt til at arbejde voksne, der ønsker at studere for en juridik grad med praktisk real-world ansøgning viden.

UWL University of West London

LLB (Hons)

November 5, 2018
Loven er et stadigt skiftende, komplekst fagområde, og en karriere i loven er blandt de mest udfordrende og givende. Vi vil forberede jer til din karriere ved at give dig de oplysninger, værktøjer, teknikker og erfaringer, der er nødvendige for at komme frem til juridiske problemer med tillid og viden.

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

LLB Lov (kandidatuddannelse)

Oktober 15, 2018
Dette toårige kursus er til dig, hvis du allerede har en bachelorgrad i et ikke-lovligt emne. Kurset giver dig mulighed for at lære om loven, både i den traditionelle betydning af "tænkning som en advokat" og i bredere juridisk betydning som en social institution.

Universiteter i Danmark

Skift placering

Hvad er LLB?

LLB

Lov grader er uløseligt forbundet til historien om videregående uddannelse som nogle af de første akademiske grader tildelt universitetets forskere. Der er i dag en bred vifte af Bachelor of Law bacheloruddannelser rådighed. Hvad er forskellen mellem en LLB, en BA Law, og en bachelorgrad i jura?

En LLB, fra det latinske Legum Baccalaureus, er en Bachelor of Law grad tilbydes i de fleste common law-lande som det første professionelle grad i loven. En Bachelor of Arts (BA) i loven er en bachelor Law grad, der gør det muligt for studerende fleksibilitet til at kombinere deres lovgivning studie med en anden disciplin, såsom statskundskab, kommunikation eller virksomhed. En Bachelor of Science (BSc) i lov kombinerer typisk en anden studium til lov, som økonomi, Forretning, kriminologi eller Management. Mange BA i jura og bachelor i lov programmer er ikke kvalificerende i deres egen ret - hvilket betyder de studerende vil være forpligtet til at tage på ekstra kurser eller fuldføre en LLB - mere professionelt orienterede - i tillæg til deres BA eller BSc med henblik på at drive advokatvirksomhed.

Hvad er fordelene ved at tage en LLB?

Kandidater fra alle tre-til fire-årig Bachelor of Law grad program, uanset om det er en LLB, BA i jura eller bachelor i jura, er højt kvalificerede til arbejde eller fortsat undersøgelse. LLB, BA i jura eller lov bacheloruddannelser kan forudsætninger for post-graduate studier i loven, i en Master of Law eller en Juris Doctor, for eksempel. Nogle universiteter tilbyder online Lov uddannelser, der tilbyder et fleksibelt alternativ for dem interesseret i en karriere forandring eller en bygning forbedrede faglige kvalifikationer.

Hvilke typer af kurser bliver undervist i en Bachelor of Law?

LLB programmer fokusere på at forberede eleverne til at blive en advokat, advokat eller advokat, og derfor fokuserer normalt på den samme kerne moduler (fx: kontrakt, forfatningsret, strafferet, osv.), uanset universitetet. Bachelor of Arts (BA) i jura og Bachelor of Science (BSc) i lov programmer kan også omfatte andre områder af undersøgelsen, der kombinerer det med en forståelse af loven. For eksempel kan Bachelor of Jurastuderende også tage kurser i selskabsret, immigration, intellektuel ejendomsret, menneskerettigheder, international politik, medierne, erhvervslivet, og meget mere.

Hvad er LLB Grad krav?

En vigtig forudsætning for enhver Bachelor of Law program er færdiggørelsen af ​​et gymnasium uddannelse. Inden for en LLB eller Bachelor of Law program, vil de studerende blive bedt om at udfylde praksisorienterede kerne moduler af Advokatrådet eller Advokatsamfundet. Dette er den samme enhed, som senere vil administrere undersøgelser, at en kandidat skal passere for at udøve advokatvirksomhed i hans eller hendes område. Studerende på bachelor i jura og BA i jura uddannelser kan også have mulighed for at tilmelde sig kurser, der vil forberede dem til den professionelle lov eksamen (ofte kaldet "Bar eksamen").

Hvor meget koster det at tage en Bachelor of Law?

Omkostningerne ved en LLB, en BA i jura eller en bachelorgrad i jura program kan variere meget fra den ene universitet til et andet. Prisen for en tre-eller fire-årig Bachelor of Law grad vil også afhænge af det land eller område, hvor den studerende studier. Den form for undersøgelse - såsom online, fjernundervisning eller på campus - kan påvirke en studerendes evne til at arbejde og studere på samme tid.

Hvorfor tage en online LLB?

Online Bachelor of Law Uddannelser tilbyde potentielle studerende mulighed for at arbejde hen imod en bachelor-grad i jura, mens du arbejder omkring en travl tidsplan. Bachelorer i lov Online udbydes af en række akademiske institutioner, og kan tages med overalt, når som helst. Du kan finde flere universiteter i Asien, Europa, Nordamerika og Oceanien, der tilbyder online Bachelor of Law uddannelser.

Hvor der tilbydes Bachelor of Law programmer?

LLB programmer udbydes på universiteterne i de fleste common law-lande, herunder Australien, Bangladesh, Canada, Indien, Malaysia, Pakistan, Singapore, Sydafrika og Storbritannien. BA i jura og bachelor i lov programmer udbydes på universiteterne verden over, såsom Brasilien, Tyskland, Italien, Litauen, Norge, USA og mange flere. Rul ned og læs mere om Bachelor of Law-programmer. Du kan få flere oplysninger på blot få minutter fra universiteterne i dit valg.