LLB i lov

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Det giver den nødvendige uddannelse - leveret af professionelt kvalificerede akademikere - at du skal fortsætte og blive en succesfuld advokat eller barrister - og det er virkelig fascinerende. Du vil lære om banebrydende forskningsemner som krigsforbrydelsesforsøg og kvinder i fængsel fra førende akademikere - og på grund af deres erfaring inden for området får du også en god praktisk grundforklaring af hvordan loven fungerer og hvordan juridiske praksis virker . Ugentligt seminarunderstøttelse og regelmæssig opfølgning med din dedikerede personlige vejledning vil lette dig til en studie på universitetsniveau - vi vil give dig al den støtte du har brug for til at blive en højt ansættelsesbar, kyndig juridisk professionel.

Vi vedtager en bred vifte af lærings- og undervisningsmetoder, der er designet til at hjælpe dig med at udvikle dig som en selvstændig lærer. Disse omfatter interaktive online-sessioner, e-læringsaktiviteter, workshops, reflekterende klinisk juridisk uddannelse, gruppearbejde, forskningsøvelser, præsentationer, mooting og debatter samt de mere traditionelle seminarer og foredrag. Du vil have mere struktureret klassekontakt i år et af dit lovprogram for at understøtte din overgang til højere uddannelse.

Kurset omfatter en bred vifte af moduler, der giver eleverne en forståelse af forskellige områder af loven samt, på UCLan, en færdigdom rygsøjle, der er indlejret i løbet af dine tre år. Denne rygsøjle sikrer, at du får nøgleoverførbare og beskæftigelsesegnethed, som derefter konsolideres i kernen og valgfri moduler. Du vil også have en levende international smag til forelæsninger på grund af en diskussion fra en række studerende personligheder - du kan godt være i klassen med studerende fra en række andre lande.

Tilgangen til undervisning og læring er 'studentcentreret': dette betyder, at ansvaret for at opnå læringsresultater er sat på studentinitiativ i selvforvaltning af eget studieprogram.

Jeg fandt at studere lov på UCLan intens og udfordrende til tider, men også stimulerende og fornøjelig. Mange af de akademiske medarbejdere er fremragende lærere, fyldt med entusiasme for deres fag, og det motiverer eleverne til at forblive målrettede og fokuserede. Endnu vigtigere er, at min tid med Lancashire Law School har taget mig på en rejse med personlig opdagelse, vækst og udvikling. Jeg har erhvervet så mange nyttige færdigheder fra kurset, især mundtlige kommunikationsevner. Seminar diskussioner, mundtlige præsentationer, interviews og forhandlinger, mooting og debating bruges kraftigt på tværs af alle moduler på loven, og selv om det er lidt skræmmende i starten, har disse lektier virkelig hjulpet med at opbygge min tillid.

Mandhlase Mwanza

Mandhlase indskrev med universitetet som en moden elev i september 2008 og i slutningen af det første år vandt hun Lancashire Law School-prisen for bedste akademiske præstationer. Derefter fortsatte hun med at opnå gode karakterer på graden, der kulminerede i hendes velfortjente tildeling af en første klasse grad.


Personale gør denne proces lettere ved at levere passende læringsmaterialer og support, som f.eks. Modulhåndbøger, forelæsningsoversigter, læselister og online studieunderstøttelse. Du vil blive opfordret til at vedtage en selvstændig tilgang til læring gennem effektiv brug af privat studietid ved at undersøge information og reagerer på opgaver og spørgsmål. Du vil blive støttet både akademisk og pastoralt gennem denne proces af akademiske medarbejdere med ansvar for de studerede moduler og også af en personlig vejleder, som er et akademisk medarbejder med særligt ansvar for at passe på dig i hele din uddannelse på UCLan.

Vores foredragsholdere er både faglige og faglige baggrunde, hvilket sikrer, at vores engagement i forskningsunderrettet undervisning maksimeres. Du vil blive undervist af ledende akademikere og af medarbejdere, der er professionelt kvalificerede som advokater og advokater og dermed giver dig en god forståelse af indholdsret og dets praktiske anvendelse.

Vores professorer lærer normalt på kurset, så eleverne får at høre førstehånd om banebrydende forskningsemner som krigsforbrydelsesforsøg, kvinder i fængsel og strafferet. Du vil også få gavn af medarbejdernes faglige erfaring og fra skolens engagement i forskningsunderrettet undervisning. Lancashire Law School står i forkant med forskningen inden for en række specialiserede juridiske områder, herunder undersøgelser af kriminalitet og strafferet. Over 50% af forskningen er klassificeret som internationalt vigtig eller verdens førende. Vores eksternt finansierede projekter har medtaget at se på en alkoholpolitik for Europa, hadskriminalitet i Europa og internationale krigsforbrydelser. Der er muligheder for studerende til at bidrage til forskningsprojekter gennem praktikordninger.

Jeg studerede oprindeligt lov gennem grundstien, fordi jeg aldrig havde været sikker på min skriveevne. Kurset gav mig et indblik i den juridiske verden, samtidig med at jeg øgede min tillid både personligt og akademisk. Jeg ville aldrig have haft tillid til at køre for Law School President uden det!

Stephanie Lomas, nuværende sidste år LLB studerende

Du kan deltage i Student Law Society, der drives af studerende for studerende, og har arrangeret arrangementer som rejser til London for at besøge højesteret, Royal Courts of Justice og Old Bailey, en Law Ball og talrige gæstens højttalere.

Hvert år arrangerer vi en dedikeret advokatmesse, der støttes af en række arbejdsgivere fra Crown Prosecution Service (CPS) til landsting og advokatfirmaer.

Du vil blive støttet ved at finde juridiske placeringer og har mange muligheder for at besøge relevante juridiske virksomheder, både lokalt og udadtil. Under dette kursus kan du besøge mange af de europæiske institutioner under en uges lang studietur i Bruxelles.

Vi har også et netværk af alumner, der arbejder i store nordvestlige organisationer, der tilbyder pladser til vores kandidater.

Industri Links

Lovenskolen har fremragende forbindelser med advokatbistand, politi og prøvetjeneste, og vores studerende nyder regelmæssige besøg og samtaler fra ledende praktikere, akademikere, advokater, advokater og dommere.

Vores mål er at give dig superlative studentoplevelse, og det er det, vores elever siger, som gør os skiller sig ud fra mængden:

 • Udvalget af valgfrie moduler til rådighed
 • Tutors venlighed og tilgængelighed - du ved dine vejledere og dine vejledere kender dig!

Adgangskrav

Vores typiske tilbud er 104 - 112 UCAS Points. Vi driver en fleksibel adgangspolitik og behandler alle som individ. Det betyder, at vi vil tage hensyn til dine uddannelsesresultater og forudsagte karakterer (hvor det er relevant) sammen med din ansøgning som helhed, herunder erhvervserfaring og personlig erklæring.

Generelle studier accepteret

 • BTEC Extended Diploma: Distinction, Merit, Merit
 • BTEC Diploma: Distinction * Distinction - Distinction * Distinction *
 • Pass adgang til HE: med 106 - 112 UCAS point
 • International Baccalaureate: Pass Diploma med 104 - 112 UCAS point fra højere niveau emner.
 • IELTS: klasse 6 uden score mindre end 5,5
 • GCSE: 5 GCSE'er i klasse C / 4 inklusive matematik og engelsk eller tilsvarende

Kursusoversigt

År 1
 • Kontraktret
 • Kriminallov
 • Juridisk metode
 • Offentligret

Pathways Key

 • Professionel-Legal
  Professionel-Akademisk
  Forretning
  Kriminalitet og strafferet
  International
År 2

Valgmuligheder (Vælg FOUR)

 • Jord lov
 • Tort Law
 • Familielov
 • Menneskerettigheder
 • Forskningsmetoder
 • Forbrugerret
 • Beskæftigelsesloven
 • Criminal Justice Practice
 • Kriminologi
 • EU-lovgivning om det indre marked
 • International straffelov
 • Folkeretten
År 3

Valgmuligheder (Vælg FOUR)

 • Egenkapital og tillid i liv og død
 • afhandling
 • Retslære
 • Professionalisme
 • Medicin og loven
 • Konfliktløsning
 • Selskabsret og selskabsret
 • Lov for iværksættere
 • Policing
 • Sex og vold
 • Transnational Commercial Law
 • Privat international lov

Læringsmiljø og vurdering

Skolens læringsmiljø er designet til at stimulere læring. Vi gør brug af de mange moderne foredrag teatre på tværs af campus, som alle har state-of-the-art audiovisuelle support og præsentationsfaciliteter. Alle undervisningslokaler i mindre grupper indeholder state-of-the-art audiovisuelt udstyr til at forbedre og understøtte læringserfaringen.

Som du ville forvente af en lovskole, der har forpligtet sig til at forbedre beskæftigelsesegnetheden blandt sine kandidater, er der en række dedikerede færdighedsudviklingslokaler med indspilnings- og afspilningsfaciliteter inden for skolen selv. Der er også en imponerende moot retssalen, som ligner en rigtig domstol og giver eleverne en uvurderlig virkelige lærerfaring. Moot retssalen bruges også i vid udstrækning til ekstra-curricular aktiviteter som mooting konkurrencer, advocacy træning og besøger højttalere. Biblioteket indeholder et dedikeret retsbibliotek med et væld af lærebøger, lovrapporter og tidsskrifter samt giver et stille rum for studerende at studere både individuelt og som en del af en gruppe. Law Schools omfattende e-lov bibliotek facilitet giver adgang til mange juridiske og akademiske kilder fra Storbritannien og videre og er tilgængelig for studerende, ikke kun når de er på campus, men når de sidder foran en pc.

Der er en dedikeret Blackboard-side til hvert modul, der giver omfattende online support fra modulhåndbøger og forelæsningsoversigt til selvtestquizzer og interaktive revisionsmaterialer.

Vurderingen foregår på en række måder, fra den traditionelle usynlige eksamen til undersøgelser, der ses slutningen af modulet og i-kursus formative kursusbedømmelser; e-quizzer; e-casestudier gruppe og individuelle præsentationer porteføljer; personlig udvikling reflekterende dagbøger; moots og debatter og mundtlig præstation i seminarer.

CJAM

Afsluttende års bachelor- og ph.d.-studerende har mulighed for at blive involveret i vores årlige cJAM beskæftigelsesaktivitet. cJAM shakes-up det traditionelle karriere fair format og giver UCLan studerende ansigt til ansigt tid med op til 30 vellykkede industri fagfolk, som alle er kommet til arrangementet med tilbud om værdifulde arbejdsplads muligheder. CJAM-arrangementet består af fire hovedkomponenter:

 • Studerende hører fra keynote industriens højttalere, der deler deres personlige karrierejse og hvordan de kom til hvor de er nu.
 • Industrien Q
 • Uformelle netværksmuligheder i pauser og frokost.
 • Hovedelementet i cJAM er den kæmpe hastighed pitching session. Eleverne har otte minutter af en-til-en-tid til at pitche til udvalgte industri gæster for at prøve at vinde en placering. Studerende kan vælge at pitche en ide, deres grunde til at have en placering hos det pågældende advokatfirma eller at vise deres entusiasme, færdigheder og talent. Umiddelbart efter pitching sættes placeringer på, og arrangementet lukker med alle de vindende elever, der bliver præsenteret med deres placeringskurser.

I 2018 var der fire cJAM events og i alt 320 placeringer blev tildelt. Alt det gjorde vores elever i stand til at etablere troværdige forbindelser i overensstemmelse med deres karrieremuligheder. For at finde ud af mere om cJAM: Law, se videoen og læs pressemeddelelsen.

Professionel akkreditering

Kurserne er valideret af advokatreguleringsmyndigheden og Bar Standards Board, hvilket betyder at de er kvalificerede jurister. Vores LLB giver den første fase af træning, hvis du ønsker at gå videre til en karriere som enten en advokat eller en advokat.

 • Den feedback du får fra dine vejledere, som sikrer, at du når dit potentiale.
 • IT'en understøtter hvert modul via Blackboard.
 • Den indbyggede færdighed rygsøjlen som hjælper dig med at opbygge dine beskæftigelsesegnethed, din juridiske og overførbare færdigheder og så for at blive mere selvsikker.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Lancashire Law School is proud of its national and international reputation, offering a range of law and criminology courses at both undergraduate and postgraduate level. Our highly qualified staff in ... Læs mere

Lancashire Law School is proud of its national and international reputation, offering a range of law and criminology courses at both undergraduate and postgraduate level. Our highly qualified staff include internationally renowned research experts, award winning teachers and legal professionals with extensive practical experience. Minimer