LLB i jura (kandidatuddannelse)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Dette toårige kursus er til dig, hvis du allerede har en bachelorgrad i et ikke-lovligt emne. Kurset giver dig mulighed for at lære om loven, både i den traditionelle betydning af "tænkning som en advokat" og i bredere juridisk betydning som en social institution.

Dette er en kvalificerende lovgrad *, der giver dig mulighed for at gå direkte videre til erhvervsstadiet i juridisk uddannelse, hvis du ønsker at kvalificere dig som advokat eller advokat i England og Wales. Det anerkendes også i en række andre jurisdiktioner.

Du vil dække de syv grundlag for juridisk viden og udvikle din juridiske forskning færdigheder. En bred vifte af valgfrie moduler vil også gøre det muligt for dig at følge dine interesser inden for specialiserede juridiske områder som firma- eller arbejdsret, menneskerettighedslovgivning, miljølovgivning og familieret. Du kan også udforske emner inden for strafferet og kriminologi, såsom politi eller ungdomsforbrydelser.

Akkreditering

Alle vores LLB kurser er i øjeblikket akkrediteret af Solicitors Regulatory Authority (SRA) og Bar Council *

Undtagelser

Dette program fører til en kvalificerende lovgrad *, som giver dig mulighed for at opnå en maksimal undtagelse fra den akademiske fase af uddannelse af både Advokatrådet og Law Society of England og Wales. Dette giver dig mulighed for at komme direkte videre til erhvervsuddannelsen.

* Solicitors Regulation Authority foreslår ændringer i systemet fra 2021.

Kursusindhold

I dit første år tager du et sæt obligatoriske moduler, der udvikler din viden om centrale aspekter af loven, såsom kontrakt og strafferet. The Foundations of Law-modulet er et intensivt, frontbelastet modul designet til at forberede dig på kravene om at studere jura på bachelor-niveau og inkluderer substantivt indhold såvel som praktiske færdigheder som gruppearbejde og mooting.

Du fortsætter med at studere obligatoriske moduler i det følgende år, udvide din viden og fokusere på emner som EU-lov og egenkapital og tillid. Samtidig vælger du fra valgfrie moduler, der giver dig mulighed for at fokusere på emner, der passer til dine egne interesser og karrieremuligheder. Dette kan betyde, at du vælger at fokusere på familieret, menneskerettigheder, selskabsret eller de forskellige retssystemer i forskellige europæiske lande.

For at demonstrere de viden og færdigheder, du har opnået i løbet af kurset, har du også mulighed for at afslutte en afhandling - et uafhængigt forskningsarbejde om et lovligt emne efter eget valg.

Kursusstruktur

Listen nedenfor viser typiske moduler / komponenter, der studeres og kan ændres fra tid til anden.

moduler

År 1

Obligatoriske moduler

 • Kontraktret
 • Grundlag for loven
 • Forfatningsmæssig og administrativ lov
 • Kriminallov
År 2

Obligatoriske moduler

 • EU-lov
 • Trustsloven
 • Jord lov
 • erstatningsret

Valgfrie moduler (valg af typiske indstillinger vist nedenfor)

Du vælger 40 kreditter fra listen herunder:

 • Selskabsret
 • International Menneskerettighedslov
 • Beskæftigelsesloven
 • Familielov
 • Undersøger lov
 • Cyberlaw: Regulering af informationssamfundet
 • Beviser
 • Køn og loven
 • Intellektuel ejendom: kommercielle og marketingaktiver
 • Handelsret: Kommerciel og Forbruger Salg
 • Masse grusomheder og strafferet

126003_54e3dd4b4f52ac14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722c72d5954ac15e_1280.jpgjessica45 / Pixabay

Udvidelse af dine akademiske horisonter

Hos Leeds ønsker vi, at du skal drage fordel af dybden og bredden af universitetets ekspertise og forberede dig til succes i en stadigt skiftende og udfordrende verden. På dette kursus udvider du din læring gennem kerne- og / eller valgfrie moduler.

Læring og undervisning

Et af hovedmålene med dette kursus er at lære dig at "tænke som en advokat", men vi hjælper dig også med at udvikle de overførbare færdigheder, der giver dig mulighed for at bruge og anvende loven i forskellige situationer.

Du lærer gennem traditionelle metoder som foredrag, tutorials og seminarer, understøttet af materialer og øvelser, der leveres online via Virtual Learning Environment (VLE). I dit første år forbereder juridikmodulet dig til studiet af loven og giver dig mulighed for at opnå praktiske færdigheder som gruppearbejde og mooting.

Dette er et krævende kursus, der er rettet mod selvmotiverede og uafhængige studerende, så du bruger det meste af din tid i den uafhængige undersøgelse med at forske og forberede læsning. Vi har fremragende bibliotekressourcer med over 50.000 bind i Law Library, ud over omfattende elektronisk adgang til juridisk materiale og tidsskrifter.

Vurdering

For at hjælpe dig med at udvikle en række færdigheder, du har brug for i din fremtidige karriere, vurderer vi moduler ved hjælp af en række forskellige metoder. Disse inkluderer set og uset eksamen, kursus, gruppearbejde og mundtlig deltagelse, fx i diskussionsgrupper.

Adgangskrav

A-niveau: En bachelorgrad med en 2: 1 (Hons) i et ikke-lovfag.

Engelsk sprogkrav

IELTS 6,5 samlet, med ikke mindre end 6,0 ​​i en hvilken som helst komponent.

Karrieremuligheder

LLB Law (kandidatuddannelse) giver studerende grundlaget for at fortsætte og kvalificere sig som advokat i England og Wales og få overførbare færdigheder, som er anerkendt i en række jurisdiktioner. Internationale kandidater, der ønsker at praktisere i deres hjemland, kan være nødt til at gennemføre nogen yderligere landsspecifik uddannelse.

Som studerende i juridikskolen vil vi give dig en masse muligheder for at hjælpe med at øge dine karrieremuligheder; fra at udvikle evner til at mødes og forhandle, høre fra potentielle arbejdsgivere på specialforedrag eller karriereudstillinger eller deltage i karriereforløb. Den støtte, du modtager på Juridisk Skole, vil hjælpe dig med at starte din karriere, enten i lov eller på et andet område.

Karriere støtte

Vi opfordrer dig til at forberede din karriere fra dag ét. Det er en af ​​grundene til, at Leeds-kandidater er så eftertragtede af arbejdsgiverne.

Leeds for Life er vores unikke tilgang til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af universitetet ved at støtte din faglige og personlige udvikling.

Karrierecentret og medarbejderne i dit fakultet giver en række hjælp og råd til at hjælpe dig med at planlægge din karriere og træffe velinformerede beslutninger undervejs, selv efter at du er færdiguddannet.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses.

Our wide range of research-informed courses encompass undergraduate, taught postgraduate and research degree programmes, as well as online and professional development courses. Minimer