Oversigt

Dette toårige kursus er til dig, hvis du allerede har en bachelorgrad i et ikke-lovligt emne.
Kurset giver dig mulighed for at lære om loven, både i den traditionelle betydning af "tænkning som en advokat" og i bredere juridisk betydning som en social institution. Dette er en kvalificeret lovgrad *, som gør det muligt for dig at komme videre til erhvervsuddannelsen af ​​juridisk uddannelse, hvis du ønsker at kvalificere dig som advokat eller advokat i England og Wales. Det er også anerkendt i en række andre jurisdiktioner.
Du vil dække de syv grundlag for juridisk viden og udvikle din juridiske forskning færdigheder. En bred vifte af valgfrie moduler vil også gøre det muligt for dig at følge dine interesser inden for specialiserede juridiske områder som firma- eller arbejdsret, menneskerettighedslovgivning, miljølovgivning og familieret. Du kan også udforske emner inden for strafferet og kriminologi, såsom politi eller ungdomsforbrydelser.
* Solicitor Regulatory Authority foreslår ændringer af systemet fra 2020.

Akkreditering

Alle vores LLB kurser er i øjeblikket akkrediteret af Solicitors Regulatory Authority (SRA) og Bar Council *
* Solicitor Regulation Authority foreslår ændringer af systemet fra 2020. For at finde ud af mere, besøg www.sra.org.uk

Undtagelser

Dette program fører til en Kvalificerende Law Degree *, som giver dig mulighed for at opnå den maksimale fritagelse fra den akademiske fase af uddannelse af både Bar Council og Law Society of England og Wales. Dette giver dig mulighed for at komme videre direkte til erhvervsuddannelsen.
* Solicitor Regulatory Authority foreslår ændringer af systemet fra 2020.

Kursusindhold

I dit første år vil du tage et sæt obligatoriske moduler, der udvikler din viden om vigtige aspekter af loven, såsom kontrakt og strafferet. Stiftelsen for lovmodulet er et intensivt modul, der er frontlæsset, og som er designet til at forberede dig til kravene til at studere lov på bachelorniveau og omfatter indholdsmateriale samt praktiske færdigheder som gruppearbejde og møbelarbejde.

Du fortsætter med at studere obligatoriske moduler i det følgende år, udvide din viden og fokusere på emner som EU-lov og egenkapital og tillid. Samtidig vælger du fra valgfrie moduler, der giver dig mulighed for at fokusere på emner, der passer til dine egne interesser og karrieremuligheder. Dette kan betyde, at du vælger at fokusere på familieret, menneskerettigheder, selskabsret eller de forskellige retssystemer i forskellige europæiske lande.

For at demonstrere de viden og færdigheder, du har opnået i løbet af kurset, har du også mulighed for at afslutte en afhandling - et uafhængigt forskningsarbejde om et lovligt emne efter eget valg.

Kursusstruktur

Disse er typiske moduler / komponenter undersøgt og kan ændres fra tid til anden.

moduler

År 1

Obligatoriske moduler

 • Kontraktret
 • Grundlag for loven
 • Forfatningsmæssig og administrativ lov
 • Kriminallov

År 2

Obligatoriske moduler

 • EU-lov
 • Egenkapital og tillid
 • Jord lov
 • erstatningsret

Valgfrie moduler

Du vil studere 40 studiepoints fra en liste over valgfrie moduler, som kan omfatte:

 • International Menneskerettighedslov
 • International lov
 • Cyberlaw: Lov og Forordningen om Informationssamfundet
 • Handicaplov
 • Beviser
 • Køn og loven
 • Lovbegreber
 • Penology
 • Kriminalitet, lov og social forandring: Kriminalitet og strafferet i historiske perspektiver
 • afhandling
 • Handelsret: Kommerciel og Forbruger Salg
 • Masse grusomheder og strafferet

Udvidelse af dine akademiske horisonter

I Leeds ønsker vi, at du nyder godt af dybden og bredden af ​​universitetets ekspertise, for at forberede dig til succes i en stadigt skiftende og udfordrende verden. Dette kursus giver dig mulighed for at udvide din læring ved at studere opdagelsesmoduler.

Læring og undervisning

Et af hovedmålene med dette kursus er at lære dig at "tænke som en advokat", men vi hjælper dig også med at udvikle de overførbare færdigheder, der giver dig mulighed for at bruge og anvende loven i forskellige situationer.

Du lærer gennem traditionelle metoder som foredrag, tutorials og seminarer, understøttet af materialer og øvelser, der leveres online via Virtual Learning Environment (VLE). I dit første år forbereder juridikmodulet dig til studiet af loven og giver dig mulighed for at opnå praktiske færdigheder som gruppearbejde og mooting.

Dette er dog et krævende kursus rettet mod selvmotiverede og uafhængige elever, og du vil bruge det meste af din tid i uafhængig undersøgelse med at lave forskning og forberedende læsning. Vi har fremragende biblioteksressourcer med over 50.000 bind i Law Library, der afholdes i Edward Boyle Library, ud over omfattende elektronisk adgang til juridiske materialer og tidsskrifter.

Vurdering

For at hjælpe dig med at udvikle de mange færdigheder, du har brug for i din fremtidige karriere, vurderer vi moduler ved hjælp af en række forskellige metoder. Disse omfatter ses og usynlige eksamener, kursusarbejde, gruppearbejde og mundtlig deltagelse, fx i diskussionsgrupper.

Adgangskrav

A-niveau: 2,1 grad

Andre kursusspecifikke prøver:

En bachelorgrad med en 2: 1 (hons) i et ikke-lovligt emne.

International

Vi accepterer en række internationale tilsvarende kvalifikationer.

International Foundation Year

Internationale studerende, der ikke opfylder de akademiske krav til bachelorstudiet, kan være i stand til at studere University of Leeds International Foundation Year. Dette giver dig mulighed for at studere på campus, blive undervist af University of Leeds akademikere og fremskridt på en bred vifte af Leeds bachelor kurser.

Engelsk sprogkrav

IELTS 6,5 samlet, med ikke mindre end 6,0 ​​i en hvilken som helst komponent.

Forbedre din engelsk

Hvis du er en international studerende, og du ikke opfylder engelskspråklige krav til dette program, kan du muligvis studere vores undervisningssprog på engelsk for at forbedre dit engelsksprogede niveau.

Hvordan man ansøger

Ansøg på dette kursus gennem UCAS. Institutionskoden for University of Leeds er L23.

Internationale studerende ansøger via UCAS på samme måde som UK / EU-studerende. Vores netværk af internationale repræsentanter kan hjælpe dig med din ansøgning. Hvis du er usikker på ansøgningsprocessen, skal du kontakte admissions teamet for at få hjælp.

Gebyrer

For de seneste oplysninger om gebyrer, se vores hjemmeside: https://courses.leeds.ac.uk

Gebyret kan stige i de kommende år af dit kursus i overensstemmelse med inflationen, og som loven tillader. For eksempel var stigningen på 2,8% i 2017/18 baseret på regeringens prognose for RPI-X-måling af inflation.

Den britiske regering har bekræftet, at ikke-britiske EU-studerende, der begynder i studieåret 2019/20, vil have hjemrejsestatus og være berettiget til britiske statslige studielån. Den britiske regering har ikke bekræftet situationen for de kommende år, så fortsæt med at kontrollere vores hjemmeside for opdateringer.

Hvis du tager en studie i udlandet eller på arbejdspladsen, betaler du et nedsat studiegebyr i løbet af denne periode.

Finansiel støtte

Hvis du har talent og drev, ønsker vi at du skal kunne studere hos os, uanset dine økonomiske forhold. Der er hjælp til studerende i form af lån og ikke-tilbagebetalte tilskud fra universitetet og regeringen.

Karrieremuligheder

LLB Law (graduate program) giver de studerende grundlaget for at fortsætte og kvalificere sig som advokat i England og Wales og få overførbare færdigheder, som anerkendes i en række jurisdiktioner.

Internationale kandidater, der ønsker at praktisere i deres hjemland, kan få brug for yderligere landespecifik træning.

Som studerende i juridikskolen vil vi give dig en masse muligheder for at hjælpe med at øge dine karrieremuligheder; fra at udvikle evner til at mødes og forhandle, høre fra potentielle arbejdsgivere på specialforedrag eller karriereudstillinger eller deltage i karriereforløb. Den støtte, du modtager på Juridisk Skole, vil hjælpe dig med at starte din karriere, enten i lov eller på et andet område.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 1 flere kurser fra University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law »

Senest opdateret Oktober 15, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

University of Leeds: School of Law