Tag dine første skridt ind i en givende juridisk karriere. Derby LLB tilbyder undervisning i høj kvalitet, førsteklasses faciliteter og læring i den virkelige verden. Med ekspertise inden for juridisk praksis som kernen baner det vejen for dig at kvalificere dig som advokat eller advokat.

Hvorfor vælge dette kursus?

Som en "kvalificerende lovgrad" - opfylder kriterierne fra Bar Standards Board and Solicitors Regulation Authority - er Derby LLB et vigtigt fundament for at praktisere loven professionelt. Vores kandidater er meget efterspurgte for deres stærke praktiske færdigheder understøttet af akademisk strenghed.

Er dette kursus for dig?

Vi leverer en grundig grundlæggende juridisk uddannelse, så du kan opbygge alle de vigtigste færdigheder inden for lovgivning. Bredt valgfri moduler betyder, at du kan specialisere dig i medicinsk, international, familie-, beskæftigelses- eller socialret og offentlig ret.

Hvordan du vil lære

Du får betydelig praktisk erfaring med udarbejdelse, fortalervirksomhed, samtale, forhandling og problembaseret forskning. Vi tilbyder imponerende studiefaciliteter, herunder retssaler og interviewsuiter, der replikerer det virkelige liv.

Muligheder og oplevelser

Vores professionelle partnerskaber åbner døre for dig for at kunne drage fordel af placeringer og praktikpladser, juridisk skygge og mentoring af etablerede advokater. Gennem 'pro bono'-projekter kan du også hjælpe mennesker, der har svært ved at få adgang til retfærdighed.

Karriere og beskæftigelsesegnethed

Hvis du vil blive advokat eller advokat, forbereder Derby LLB dig til den næste træningstrin. Vores kandidater sikrer roller i Crown Prosecution Service, privat praksis, domstolene og advokatcentre. Andre bruger kvalifikationen som et springbræt for karrierer inden for bank, industri og uddannelse.

Program undervist i:
  • Engelsk
University of Derby
Senest opdateret August 2, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Sep 2020
Duration
3 år
Fuldtid
Price
9,250 GBP
UK / EU pr. År (2019/20). Internationalt gebyr £ 13.250 pr. År (2019/20)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date