Kursusoversigt

Dette kursus giver dig de grundlæggende fag, der kræves for at opnå en kvalificeret lov grad sammen med muligheden for at tilbringe et studieår i et af vores partneruniversiteter i Europa, få viden om andre retssystemer, opleve en anden juridisk kultur, forbedre dit europæiske sprog færdigheder og udvikling af internationale forbindelser.
En lovgrad ses som et værdifuldt aktiv hos en række arbejdsgivere, som det er kendskab til et andet europæisk retssystem og et andet europæisk retligt sprog. Dette kursus forbereder dig til en række juridiske karriere, herunder praksis som advokat eller advokat, advokat, kontorist, advokat eller advokat. Vores kandidater forfølger også karriere inden for juridisk fortolkning, civilservice, internationale organisationer, ngo'er og lokale myndigheder.
Når du ansøger, skal du demonstrere en egnethed til europæisk sprogstudie, men det behøver ikke nødvendigvis at være formelt kvalificeret. Afhængigt af dine sprogfærdigheder kan du studere i engelsk eller på et andet europæisk sprog i udlandet. Studentemobilitet finder sted under Erasmus-ordningen.
Ved siden af fundamentet Lovmoduler, der er nødvendige for en kvalificerende juridik, studerer du et europæisk sprog i år 1 og 2 (kreditniveau 4 og 5) for at forberede sig på studier i et andet europæisk land. I år 2 vil du også studere et specialmodul om civilret og juridiske systemer for at få en forståelse af borgerlige love i forhold til året i udlandet.
Du vil derefter bruge ti måneder på at studere lov på et af vores partneruniversiteter i EU, som tilbyder en bred vifte af lovkurser, herunder nogle undervist på engelsk. Vi har partnerinstitutioner i Belgien, Frankrig, Tyskland, Italien, Holland, Spanien og Sverige. Efter vellykket afslutning af dit år i udlandet, vender du tilbage til Westminster i år 4 for at afslutte dine studier.
Undervisningsformer forelæsninger, seminarbaseret diskussion, oplæg, inviterede gæstetalere og praktiske gruppearbejder.
Vurderingsmetoder omfatter åbne og lukkede bogprøver, prøveeksaminer, mundtlige præsentationer og skriftlige kurser.

Professionel anerkendelseDette kursus er en kvalificeret lovgrad og kandidater, der ønsker at blive advokater eller advokater, får undtagelse fra de faglige organer.

Adgangskrav

UK

 • Et niveau - BBB
 • International Baccalaureat - 28 point
 • Pearson BTEC Level 3 Udvidet National Diploma - DDM
 • Adgang til HE Diploma - Godkendelse med 45 studiepoints på niveau 3 med mindst 36 niveau 3 point på Fortjeneste eller Fordeling

GCSE minimumsklasse 4 (Grad C i gradersystem inden 2017) i matematik og engelsk.

Hvis dit første sprog ikke er engelsk, skal du have en IELTS-score på 6,0 med en score på 6,0 i hvert element.

Vi foretrækker, at ansøgerne har evidens for vellykket sprogopkøb på et andet europæisk sprog som en GCSE eller europæisk kvalifikation, dog kan sommetider ikke overvejes.

EU / International

 • International Baccalaureat - 28 point

Hvis dit første sprog ikke er engelsk, skal du have en IELTS-score på 6,0 med en score på 6,0 i hvert element.

Karriereudvikling center

Vores karriereudviklingscenter er netop blevet oplistet til The Best University Careers Service i National Undergraduate Employability Awards for 2017.

Med et voksende netværk af over 3.000 arbejdsgivere over hele verden og et team af erfarne karrierekonsulenter, er vi her for at hjælpe dig med at lykkes.

I 2015-16 hjalp vi over 1.500 studerende til at finde jobplaceringer på tværs af en række sektorer, hvor 250 arbejdsgivere deltog i 14 på campus-færdigheder og karriere messer.

Som Westminster-studerende har du adgang til vores tjenester gennem hele studietiden og efter du er færdiguddannet.

Vi kan hjælpe dig:

 • Find jobplaceringer relateret til dit kursus
 • Find deltid / ferie, placering og graduate job, herunder frivillig erfaring
 • finde internationale muligheder for at forbedre din beskæftigelsesevne
 • markedsføre dig selv effektivt til arbejdsgivere
 • skriv bedre CV'er og ansøgningsskemaer
 • udvikle dit interview og virksomhedens færdigheder
 • Planlæg din karriere med vores karrierekonsulenter
 • møde arbejdsgivere og udforske dine karrieremuligheder på vores arbejdsplads messer, karriere præsentationer og netværk begivenheder hele året

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 8 flere kurser fra University of Westminster »

Senest opdateret Juli 17, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
13,400 GBP
International - UK / EU: £ 9.250 (pr. akademisk år)
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date