LLB (Hons) med kvalificerende status

Generelt

Program beskrivelse

Kursusoversigt

Arden University 's online LLB (Hons) med kvalificerende status giver dig de nødvendige juridiske færdigheder for at starte din karriere som en juridisk professionel. Udvikl din juridiske og etiske forståelse med dette program og specialiserer dig i områder af interesse for dig og din karrierevej.

Ardens fleksible studietilstand giver dig mulighed for at udvikle din viden om lov omkring dine eksisterende forpligtelser. Dette program vil udstyre dig med de sunde forhandlings- og problemløsningsevner, der kræves for at bringe dig nærmere dine karrieremål.

Det fulde udbud af programmer, der tilbydes af Arden, har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed, praktiske færdigheder og karrieresucces. Dette program er udviklet for at hjælpe dig med at forstå de grundlæggende forhold i loven fra forskellige perspektiver og give dig færdighederne til en karriere i retssystemet.

Kursusmoduler

Niveau 4

Fundamenter i juridiske færdigheder
Dette modul giver dig et solidt grundlag med det grundlæggende - inklusive de faglige, juridiske og faglige færdigheder, der er nødvendige for karrieresucces.

Engelsk juridisk system
Lær forskellene mellem retspraksis og lovgivning, og analyser, hvordan Parlamentet og retssystemet fungerer sammen. Du udvikler også dit juridiske ordforråd for at forstå retsvæsenet, delegeret lovgivning og lovkategorier.

Kriminallov
Dette modul forklarer forskellene mellem retspraksis og lovgivning og giver dig mulighed for at analysere, hvordan retssystemet, parlamentet og EU fungerer sammen. Du vil blive introduceret til nogle nødvendige juridiske terminologier for at forstå lovkategorier, retsvæsenet og delegeret lovgivning.

Kontraktslov
I dette modul begynder du at afsløre elementerne i engelsk kontraktlov, og hvordan det blev til, hvad det er i dag. Du udvikler evnerne til at anvende principper i aftaleret for at hjælpe med at løse juridiske problemer.

Forfatningsret og administrativ lovgivning
Du vil se på parlamentarisk overherredømme, magtadskillelse, retsstatsprincippet og virkningen af EU. Lær at bruge forfatningsmæssig og administrativ lovgivning i sammenhæng til at løse en række problemer, når du kigger gennem historien og fastlægger de vigtige juridiske principper.

Lov og etik
Dette modul giver dig en række etiske problemer at tackle og vil sætte fokus på civile og menneskerettigheder, hvordan du skal rådgive dine klienter og vide, hvor dit ansvar ligger.

Niveau 5

Loven om erstatning 1 - Forsømmelse af uagtsomhed
På det brede område, der kaldes Tort, kaldes den største komponent 'uagtsomhed'. Du vil overveje, hvilket ansvar der skyldes enkeltpersoner eller organisationer, og konsekvenserne for at komme til kort.

Loven om erstatning 2 - Land og anden erstatning
Du vil dække emner som overtrædelse, gener og ærekrænkelser i dette andet Tort-modul. Anvendelse af disse regler på problemer i det virkelige liv, dette modul vil udvikle din evne til at håndtere overtrædelse af loven og beskytte mennesker mod risiko.

Borgerlige friheder og menneskerettigheder
Dette modul udforsker menneskerettighederne mere dybtgående for at se på forholdet mellem enkeltpersoner og staten, hvilke rettigheder og friheder vi virkelig har, og hvor meget magt politiet virkelig råder over.

Ejendomsret
Ejendomslovgivning inkluderer alle mulige rettigheder og regler, og du har mulighed for at udforske, hvordan de alle fungerer sammen. Dette modul kigger på gamle og nye love, herunder måder, titler, sameje og jordlov fungerer sammen.

Den Europæiske Unions lov
Ingen ved, hvordan forbindelserne mellem Det Forenede Kongerige og EU vil ændre sig i de kommende år, skønt europæisk lov har haft en betydelig indflydelse i Det Forenede Kongerige. Dette vil ikke blive udslettet natten over, og en forståelse af EU-lovgivningen vil være nødvendig i nogle år fremover.

Pro Bono og professionel praksis
Du har chancen for at øge dine faglige færdigheder i dette modul. Dette kan omfatte en arbejdsplads hos et advokatfirma, dine egne ansættelsesaktiviteter eller professionelle aktiviteter såsom skoler eller fængsler.

Niveau 6

Bevislov
Ved hjælp af vigtige sager, herunder Human Rights Act 1998, vil du overveje, hvordan bevisindsamlingen finder sted, hvordan det kan bruges, og hvad der er defineret som bevis i dette modul.

Kapital, trusts og testamenter
Lær de vigtigste principper, der fører til udvikling af egenkapital, og hvordan dette kan sammenlignes med almindelig lov. Dette modul giver dig den væsentligste baggrund for at forstå, hvordan tillid fungerer, og de faglige færdigheder til at udarbejde et testament.

International handelsret
Lær om den internationale markedsplads og reglerne, forordningerne og internationale aftaler, der dikterer, hvordan handel fungerer i den. Du har en chance for at dække de forskellige mål, der findes, og hvad de betyder i praksis for virksomheder.

Juridiske forskningsmetoder og projekt
Brug dette modul til at demonstrere alt, hvad du har lært indtil videre, mens du planlægger dit juridiske forskningsprojekt. Derefter udarbejder og skriver du dine konklusioner, inklusive alle de etiske spørgsmål, det kaster op.

Vælg også to fra:

Familieret
Dette modul tager børn, parforhold, bortførelse af børn og vold i hjemmet. Familieretten er fuld af følsomme områder, så ved siden af en grundig forståelse af, hvordan familieforhold fungerer, skal du udvikle stærke juridiske udarbejdelses- og forhandlingsevner.

Beskæftigelseslov
Dette modul ser på den delikate balance mellem medarbejder, arbejdsgiver, fagforeninger, regeringen og EU. Du vil udforske arbejdstageres rettigheder, global nedtur, beskyttelse af medarbejdere og børn og opbygge masser af overførbare færdigheder til arbejdspladsen.

Selskabsret
Udforsk det væsentlige i moderne selskabslovgivning, og overvej, hvordan centrale teorier og praksis relateret til hinanden. Undersøgelse af nogle af de moderne etiske problemer, som moderne forretning står overfor, vil du have chancen for at få praktisk erfaring og danne dit eget 'spot' firma for at udforske emnet.

Intellektuel ejendomsret
Dette område af loven hjælper med at beskytte kreative typer og deres arbejde. Du bruger eksempler fra det virkelige liv for at forstå principperne bag det hele, når du udforsker, copyright, patenter, international lov, kreative industrier og handel.

Hvad vores studerende siger:

Y-Vh_BQCAOFwBDp1OzoHq5Jq8kxxv54hPzq9-LoGrarvMBFOdwcnJu2qZjHHkvhnHdkGI401Lnd8bw7Vgo5v61e-QI1P1RA2XE2Lyo7DuH2Mj5XxTm09Ei-w1ea8-Hsr7Y4dg8Fu


For at være kvalificeret til dette program skal du normalt have: Krav til støtteberettigelse

  • To fag på GCE A-niveau eller tilsvarende, plus passerer i klasse C eller derover i tre fag på GCSE-niveau eller tilsvarende; ELLER
  • Fuldførte et anerkendt adgangsprogram eller tilsvarende.
  • For studerende, hvis tidligere læring ikke blev undervist på engelsk: IELTS 6.0 eller tilsvarende (ikke mindre end 5,5 i et hvilket som helst element).
Hvis du har arbejdserfaring

Vi opfordrer positivt og overvejer ansøgninger fra dem, der er i stand til at demonstrere deres motivation til at studere programmet. Vi vil bede om din personlige erklæring sammen med dit CV og referencer til støtte for din ansøgning.

Gebyrer

13.500 £ (UK & EU), 13.150 £ (International)

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Læs mere

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Minimer