LLB (Hons) lov med psykologi

Generelt

2 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

Vi er den første britiske videregående uddannelsesleverandør, der tilbyder LLB (Hons) lov med psykologi i et 100% online og deltidsformat. Dette kombinerede æres kursus kombinerer de spændende verdener af lov og psykologi sammen for dem med stor interesse for disse komplementære og karrierefokuserede emner *.

Præsentationen af ​​flere perspektiver i løbet af kurset vil tilskynde dig til at udvikle dine kritiske tænkning og analytiske færdigheder, når du nærmer dig forskellige psykologiske teorier og juridiske spørgsmål, og forbedre din selvtillid, når du anvender dem i virkelige situationer.

Lovelementerne i dette kursus dækker et omfattende udvalg af væsentlige juridiske emner, herunder aftaleret, strafferet, EU-ret, det engelske retssystem og meget mere. Kursets indhold indeholder også de syv grundlag for juridisk viden, der kræves for at udøve lov af advokatmyndigheden (SRA).

De moduler, der dækker psykologi, giver dig også indgående kendskab til kerneområder inden for fagområdet, herunder socialpsykologi, psykologisk udvikling og mange flere.

Endelig giver dette program dig også mulighed for at udvikle din viden inden for et område med psykologi eller lov, der er relevant for din karriere eller interesser gennem en række forskellige valgfrie moduler. Disse omfatter undersøgelsespsykologi, ræsonnement og beslutningstagning, udviklingsvidenskab og meget mere.

Bemærk: Dette kursus er ikke akkrediteret med British Psychological Society (BPS).

* Startdato og detaljer for dette kursus er stadig underlagt universitetsgodkendelse. I tilfælde af at godkendelsen ikke er givet på din kursus startdato, vil en alternativ dato blive tilbudt eller fuld refusion givet. Hvis vi skal foretage ændringer af dette program som en del af University of Essex validering, vil vi kommunikere disse til dig så hurtigt som muligt.

Karriereudsigter

Uanset dine karrieremål er dette internationalt fokuserede kombinerede kursus perfekt til alle, der ønsker at få en god forståelse af de juridiske og psykologiske discipliner på bachelorniveau.

Konkurrenceniveauet i den juridiske sektor er høj, og denne usædvanlige grad er meget fordelagtig, når man ser ud til at skille sig ud på dette område.

Personer, der arbejder i en bred vifte af andre erhverv som HR, civil service, regnskabsvæsen, strafferet, sundhedspleje og sikkerhedstjenester og mere vil kunne bruge de færdigheder og viden, der er erhvervet gennem dette program, til at videresende deres egen arbejdspraksis.

De færdigheder, der udvikles på dette program, er heller ikke begrænset til karrierespecifikke evner; kandidater fra programmet vil også erhverve overførbare færdigheder i forskning design, tidsstyring og både mundtlig og skriftlig kommunikation, der vil supplere roller i juridisk, samfundsvidenskab eller akademisk sektor.

Vi er dedikeret til at forbedre beskæftigelsesevnen blandt vores kandidater. Vores online kurser giver dig mulighed for at forbedre dine karrieremuligheder og indtjeningspotentiale med en blanding af centrale færdigheder, som er direkte overførbare til arbejdspladsen.

Adgangskrav1. Academic Entry Route

For at opfylde kravene til akademisk adgangsvej for LLB (Hons) lov med psykologi skal du mindst have følgende kvalifikationer:

 • Tre A-niveauer eller tilsvarende plus
 • Hvis engelsk ikke er dit første sprog, IELTS (Academic) 6.0 eller tilsvarende.
 • Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikation, kræver vi, at eleverne afleverer en gratis online engelsk test.

Du behøver ikke at bevise din viden om engelsk, hvis du er statsborger i, eller hvis du har afsluttet en kvalifikation svarende til en britisk grad i, et af disse lande.

Du er forpligtet til at videregive dit oprindelige opgavesæt i løbet af de første 21 dage af kurset for at fortsætte med dine studier2. Arbejdsoplevelse

At ansøge om LLB (Hons) lov med psykologi grad via vores Work Experience En Route skal du opfylde følgende kriterier:

 • GCSE-matematik og engelsk i klasse C eller derover eller tilsvarende
 • Tre års relevant erhvervserfaring plus
 • Hvis engelsk ikke er dit første sprog, IELTS (Academic) 6.0 eller tilsvarende
 • Hvis du ikke har en IELTS eller tilsvarende kvalifikation, kræver vi, at eleverne afleverer en gratis online engelsk test.

Du behøver ikke at bevise din viden om engelsk, hvis du er statsborger i, eller hvis du har afsluttet en kvalifikation svarende til en britisk grad i, et af disse lande.

Du bliver forpligtet til at videregive dit oprindelige opgavesæt i løbet af de første 21 dage af kurset for at fortsætte med dine studier.

21-dages pengene tilbage garanti

Vi ønsker at give dig mulighed for at opleve en University of Essex Online kursus for en 21-dages prøveperiode. Derfor har vi introduceret vores pengene tilbage garanti. Hvis du starter kurset og beslutter det ikke for dig i løbet af de første tre uger, får du fuld refusion.

Læring og vurdering

At studere online giver dig frihed til at studere, når og hvor det passer dig - hjemme, i din frokosttid eller hvor som helst ellers har du internetadgang.

Alle vores online kurser har en vejledende studievarighed, som er en guide til, hvor lang tid dit kursus vil tage for at fuldføre. Den faktiske varighed kan være længere eller kortere afhængigt af din studiekurs, undersøgte valgmuligheder og modultilgængelighed. Det er muligt at afslutte dine studier hurtigere end den vejledende kursusvarighed ved at fordoble modulerne på bestemte tidspunkter; dog gælder de mindste studieperioder.

Alle vores kurser har regelmæssige startdatoer i løbet af året. Vores akademiske år er organiseret i moduler, typisk med en eller to ugers pause mellem moduler og en struktureret tre ugers pause til julen. Studerende modtager en kursusplan i ansøgningsprocessen.

Undervisningsmetoder og stil

Da vi er et 100% online universitet, bruger vi et virtuelt læringsmiljø i stedet for en traditionel campus. Systemet sporer og styrer læringsprocessen i realtid og giver dig øjeblikkelig adgang til dine læringsmaterialer.

Denne læringsplatform giver både studerende og vejledere mulighed for aktivt at deltage i kontekster i realtid, og du kan lytte til og se, leve foredrag og seminarer over internettet. Alle kurser leveres kun på engelsk.

Du støttes gennem hele dit kursus af en dedikeret studierådgiver og har mulighed for regelmæssigt at interagere med medstuderende og din vejleder. For at sikre, at du får den støtte, du har brug for fra din vejleder, dækker vi vores klassestørrelser på 20 studerende.

Vurdering

Vi vedtager en opgavebaseret tilgang til vurdering i stedet for eksamen. LLB (Hons) Lov med psykologi opgaver er baseret på virkelige erhvervserfaring og løbende vurderet af vejledere.

Du er altid opmærksom på din nuværende foreløbige klasse lige fra starten af ​​programmet, så du kan vurdere succesen af ​​dine nuværende studiemetoder og tydeligt identificere områder, der skal forbedres.

Vi mener, at denne gennemsigtighed giver dig de oplysninger, du har brug for for at få mest muligt ud af dit kursus. Vi opnår dette ved at:

 • Visning af dine karakterer tydeligt i din karakterbog, som du kan se, når du logger ind på læringsplatformen
 • Den hurtige omdrejning af arbejdet vurderes for at sikre, at din karakterbog altid er opdateret
 • Vurdere dit arbejde i hele modulet i stedet for at vente på slutningen af ​​års eksamen
 • at du har regelmæssig kontakt med din studievejleder
 • enkelhed og gennemsigtighed i udformningen af ​​vores vurderingskriterier

Vi har også en politik for at sikre, at arbejde indsendt af studerende er autentisk. Ud over det faktum, at alt arbejde bliver vurderet ofte, bruger vi et veletableret elektronisk overvågningssystem til at kontrollere plagiering.

Efter en vellykket gennemførelse af din LLB (Hons) lov med en psykologi grad , vil du blive inviteret til at deltage i en graduering ceremoni på University of Essex, Colchester Campus.

Senest opdateret Apr. 2018

Om skolen

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Læs mere

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Minimer
Colchester , UK Online + 1 Mere Mindre