Deltag i forfølgelsen af ​​retfærdighed

Keen for at hjælpe CPS bringer kriminelle til retfærdighed? Er ivrige efter at hjælpe uskyldige mennesker til at rydde deres navn? Uanset hvor du ser din karriere i strafferet, der tager dig, giver denne kvalifikationsretlige grad en fantastisk startliste. Med en solid grundforbindelse på alle områder af strafferet, vil du være perfekt placeret til at tage din karriere i hvilken retning du ønsker, takket være det brede fundament, denne grad vil give dig.

Hvorfor lov på LSBU?

 • Glade studerende: Nej.1 UK bredt til tilfredsstillende samlet med kurset i lov (Guardian League Table, 2018) med et energisk Student Law Society, der arrangerer foredrag, besøg og konkurrencer.

 • Fantastisk undervisning - vi er nr. 1 i London for undervisning, faglig support, vurdering og feedback (National Student Survey 2016).

 • Ekspertakademikere - vores lærere er kvalificerede advokater og advokater, der giver deres indsigt, real-world case-ekspertise og passion for loven.

 • Fremragende faciliteter - vi vil udstyre dig med en iPad mini, komplet online support og adgang til et privatret e-bibliotek for £ 6000.

 • Erhvervserfaring - du kan frivillige på Lambeth County Court Help Desk, med lokale advokatfirmaer eller være juridisk rådgiver hos LSBUs gratis drop-in juridiske rådgivningsklinik.

 • Alternativ rute - vi er det eneste universitet i London, der tilbyder kvalifikation som juridisk ledelse via CILEx-modulerne på LLB. Udfyld de nødvendige muligheder, og du vil være berettiget til at blive kandidatmedlem i CILEx.


Hovedkursusinformation - bestilt efter tilstand

Mode

moduler

Alle vores kvalificerede lovgrader deler et fælles første år, så du vil finde dig selv en bred juridisk forståelse fra offen. I år to begynder du at specialisere, begyndende med at udvikle din beskæftigelsesegnethed. År tre bringer med fokus på selvstændig læring, så forvent mange projektarbejde.

I løbet af kurset vil du blive vurderet på en række forskellige måder, som hver især er specielt udvalgt som relevante for de færdigheder, du forventes at demonstrere. Disse omfatter kurser, mundtlig præsentation, multiple choice tests, case noter, essays og eksamener i klassen.

År 1

Semester 1

 • Juridiske færdigheder, juridisk undersøgelse, retssystemet (herunder fundament)
 • Stiftelser i offentligret
 • Introduktion til kontrakt og erstatning

Semester 2

 • Introduktion til offentlig og EU-lovgivning
 • Kontraktslov
 • Tort lov

År 2

Semester 1

 • Arbejder i loven (herunder fundament)
 • Strafferet 1
 • EU-rettigheder

Semester 2

 • Strafferet og loven om kriminelt bevis
 • Ejendommen, egenkapitalen og tilliden 1

Plus en mulighed fra nedenstående til semester 2 (Bemærk venligst, at selvom de fleste valgfrie moduler kører, garanterer vi ikke at køre hvert modul hvert år):

 • Sammenlignende lov - verdens traditionelle traditioner
 • Køn, retfærdighed og loven
 • Medicinsk lov og etik

År 3

Semester 1

 • Ejendommen, egenkapitalen og tillidene 2
 • Kriminalproces i sammenhæng

Semester 2

 • Jordlovgivning

Enten Semester 1 eller 2

 • Projekt (dette er et obligatorisk modul, som eleverne kan vælge at afslutte i enten semester 1 eller 2)

Plus to valgfrie moduler (Bemærk venligst, at eleverne skal gennemføre tre moduler pr. Semester. Selv om de fleste valgfrie moduler kører, garanterer vi ikke at køre hvert modul hvert år):


Semester 1 muligheder

 • Analyse af beviser og bevis: Bevisbeviset

Semester 2 muligheder

 • Civil retssager
 • Borgerlige rettigheder og staten
 • EU-strafferet og migrationslovgivning

beskæftigelsesegnethed

Med en kvalificeret lov grad, kan du fortsætte med at ansøge om Legal Practice Course eller Bar Professional Training, for at kvalificere sig som advokat eller barrister. Du kan også anvende din grad på andre karriere, der værdiansætter analytiske og overbevisende evner.

En lovgrad tilbyder en række karrieremuligheder i en af ​​de mest velbetalte og samfundsmæssigt vigtige sektorer. Den type karriere, der tilbydes, kan afhænge af, hvilken type advokatfirma du ønsker at arbejde for, og muligvis det lovområde, du specialiserer dig i. Og mulighederne er heller ikke begrænset til sektoren for juridiske tjenester på grund af den rækkevidde af overførbare færdigheder, der er opnået fra kurset.


DAC beskæftigelsespartnerskab

DAC Beachcroft samarbejdede med LSBU for at skabe et beskæftigelsesegnethedsprogram, der har til formål at bidrage til at øge diversiteten inden for virksomheden. Dette projekt opstod på grund af Nick Youngs (regionale partner hos DAC Beachcroft) stærk tilknytning til LSBU som alumni på universitetet.

Nick Young er en alumnus her hos LSBU og oprettet dette beskæftigelsesprogram til at øge mangfoldigheden inden for hans firma, DAC Beachcroft, hvor han er en regional partner.

DAC Beachcroft støtter udviklingen af ​​lovstuderende på LSBU med beskæftigelsesegnethed gennem træning og forberedelse af en uddannelseskontrakt og de skridt, der er involveret i at sikre en kontrakt.


Arbejder i lovmodulet

Arbejde i loven er et obligatorisk modul for LLB-studerende på 2. år. Modulet leverer sessioner om graduate employability, skrivning ansøgninger til lov arbejde, udvikle Curriculum Vitae og lave præsentationer. Du vil aktivt bruge online materialer udviklet af University Careers Service for at opfordre dig til at tænke på dine viden, færdigheder og attributter, når du overvejer karrieremuligheder. Personlighed og psykometriske test udføres for at du yderligere kan reflektere over og give mulighed for at udvikle yderligere som en del af Personal Development Plan (PDP). Modulet går videre for at introducere dig til de omstridte og ikke-omstridte områder af praksis, hvilket giver mulighed for at sætte pris på lovens anvendelse i praksis.

Vi lægger stor vægt på beskæftigelsesegnethed: Du er understøttet i at få erhvervserfaring, og yderligere aftener arrangeres for praktikere til at aflægge samtaler med dig om livet i praksis. Vi arrangerer jævnligt løbende professionelle udviklingssessioner, som er åbne for dig til at deltage og netværk med praktikere.


Law student redaktionelt magasin

Udover disse programmer vil eleverne have mulighed for at være bidragsydere og redaktører i den årlige lovstuderende magasin, The Devil's Advocate.


Ansættelsesservice

Vi er Årets Universitet for Graduate Employment - Times og Sunday Times Good University Guide 2018.

På LSBU ønsker vi at sætte jer op for en vellykket karriere. I løbet af dine studier - og i to år efter at du har eksamen - har du adgang til vores Employability Service, som omfatter:

 • Et online bord hvor du kan se en bred vifte af placeringer: deltid, heltid eller frivillig. Du kan også komme ind for at se vores rådgivere om jobannoncer, som altid er tilgængelige for at hjælpe dig med at tage det næste skridt i din søgning.
 • Vores Careers Gym tilbyder gruppearbejder på CV'er, interviewteknikker og arbejdsoplevelse samt regelmæssige præsentationer fra arbejdsgivere på tværs af en række sektorer.

Vores Student Enterprise-team kan også hjælpe dig med at starte din egen virksomhed og udvikle værdifulde iværksætterfærdigheder.


Undervisning og læring


Gratis iPad og kerne e-bøger

Vi tilbyder dig en gratis iPad, herunder kerne e-bøger plus du vil også modtage nogle kopier af bøger. Du får også adgang til VLE (Virtual Learning Environment) for at drage fordel af den ugentlige online undervisningsstøtte. Dette omfatter quizzer med øjeblikkelig feedback og lydpræsentationer, som opsummerer foredragene. Dette er i tillæg til ansigt til ansigt undervisning på forelæsninger og seminarer.


Personlig vejledning

Som studerende i juridik og samfundsvidenskab vil du blive tildelt en navngivet vejledere i løbet af dit første semester på LSBU. Din vejleders rolle er at være din primære kontakt til faglig og faglig udvikling.

Din vejleder vil støtte dig for at få mest muligt ud af din tid på LSBU, rådgivning og skiltning til andre kilder til støtte på universitetet. De bør være den første person på universitetet, som du taler med, hvis du har problemer, der påvirker dit arbejde. Disse kan være akademiske, økonomiske, sundhedsrelaterede eller en anden type problem.

Du vil have aftaler med din personlige vejleder mindst en gang om et semester i 30 minutter i løbet af dit kursus. Du kan kontakte din vejleder for yderligere support via e-mail eller personlig under kontortiden.

Adgangskrav

 • Et niveau ABB eller
 • BTEC National Diploma DDM eller
 • Adgang til HE Diploma med 33D 3M 9P eller
 • Ækvivalente niveau 3 kvalifikationer værd 128 UCAS point.
 • Ansøgere skal indeholde 5 GCSEs AC herunder matematik og engelsk eller tilsvarende (reformeret GCSEs grad 4 eller derover).
 • Vi byder på kvalifikationer fra hele verden. Engelsk sprogkvalifikationer for internationale studerende: IELTS score på 6,0 eller Cambridge færdighed eller avanceret klasse C.

Erhvervserfaring i et advokatfirma forud for tilmelding er ikke påkrævet. Men hvis du kan sikre nogen, vil det give et godt adgangspunkt og starte din egen udvikling forbundet med loven.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 7 flere kurser fra London South Bank University »

Senest opdateret Februar 26, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 23, 2019
Duration
3 år
Fuldtid
Price
9,250 GBP
År 1 Fuldtid Storbritannien / EU gebyr: £ 9250; Internationalt gebyr: £ 13125.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 23, 2019
End Date
Juni 5, 2022
Ansøgningsfrist

Sep 23, 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Juni 5, 2022