LLB (Hons) i lov

Generelt

Program beskrivelse

Den bedste forberedelse til det juridiske erhverv er at tænke som en advokat fra første dag. Vores praksisbaseret tilgang betyder, at du lærer at forstå loven i sammenhæng med hverdagen og juridisk praksis og anvende din læring på en række måder.

Denne jura-grad er designet af erfarne akademikere og praktikere med input fra vores internationalt anerkendte Crucible Center for Human Rights and Social Justice. Det er designet specifikt til at fokusere på din karriereudvikling.

Gennem hele din grad arbejder du med praktikere fra den juridiske sektor. Du får den praktiske erfaring med at implementere en lov gennem vores pro bono-aktiviteter med Citizens 'Advice Bureau og har mulighed for at gå på arbejde.

Fra starten opfordres du til at engagere dig i juridiske problemer og reflektere over, hvad du lærer som en integreret del af din oplevelse. En stor del af din tid vil blive brugt på at arbejde ansigt til ansigt med vejledere og udvikle din forståelse af juridiske spørgsmål, især de kernefærdigheder og kompetencer, som juridiske praktikere forventes at have. I henhold til National Student Survey 2019 er Roehampton Law School rangeret som nummer et i sektoren for akademisk støtte.

Du vil udvikle en forståelse af de forskellige områder inden for lovgivning og juridisk praksis ved at besøge de historiske domstole i det centrale London. I år har studerende observeret sager i Højesteret, besøgt andre domstole og domstole som en del af modulet Law in Practice og besøger også Parlamentets huse.

Moduler, der i øjeblikket er tilgængelige, inkluderer juridiske systemer, etik og færdigheder, der dækker strukturen og funktionen i det engelske retssystem; Offentlig ret og menneskerettigheder, der undersøger borgerlige frihedsrettigheder og menneskerettigheder; og vores Law in Practice-moduler i år ét, der fokuserer på juridisk kommunikation, og i år to, på forretnings- og kommerciel bevidsthed.

Vores dedikerede lovkarriererådgiver har etableret forbindelser med kandidatrekrutterere og kan give dig ideer og tip til at hjælpe dig med at få et godt kandidatjob. Sammen kortlægger du dine evner og skaber en karriereplan. Vi leverer også personaliserede sessioner i CV og applikationsskrivning, præsentationer, spotte interviews og træning i kommerciel bevidsthed samt giver dig muligheder for at udvikle dine netværksevner.

Indhold

År en

 • Få en forståelse af nøglefunktionerne i det engelske retssystem, udforske den moralske dimension af lovpraksis, forstå strafferet og menneskerettigheder og lære at fremlægge begrundede og logiske argumenter.
 • Studer lov i praksis 1: Juridisk kommunikation, et interaktivt modul designet til at opbygge dine færdigheder og tillid til juridisk kommunikation og hjælpe dig med at forstå, hvordan du anvender loven i praksis og i et større samfund.

År to

 • Law in Practice 2: Commercial Awareness introducerer dig til den kommercielle verden og advokaternes rolle i den, herunder begrebet lov som en virksomhed (hvordan advokatfirmaer tjener penge) og de finansielle markeders rolle.
 • Bygg videre på dine juridiske færdigheder ved at studere forskellige typer af aftaleret og udvikle en forståelse af erstatningsloven og din evne til at anvende loven til at løse juridiske problemer.
 • Lær om erhvervsvirksomheders lovgivning, og udforsk de juridiske teorier, regler og kommercielle drivere, der har indflydelse på praksis for lovgivning vedrørende begrænsede virksomheder, partnerskaber og andre forretningsmodeller.
 • Andre moduler inkluderer EU-lovgivning og ejendomsret.

År tre

 • Vælg mellem indstillinger, herunder ansættelsesret, virksomhedsøkonomi og erhvervelser, familieret, internationale menneskerettigheder og medicinsk og skattelov.
 • Få praktisk erfaring med juridisk praksis på en placering eller hos Citizens 'Advice Bureau.

Karriereveje til den juridiske profession

At blive advokat:

Solicitors Regulation Authority (SRA) ændrer processen med at blive advokat.

Solicitors Qualifying Exam (SQE) vil være en central vurdering for alle, der ønsker at kvalificere sig som advokat i England og Wales. Det vil sandsynligvis blive introduceret i 2020.

Dette betyder, at din kvalificerende rute til at blive advokat fra 2020 skal omfatte:

 • Videregående trin 1 og 2 i SQE. Den første fokuserer på juridisk viden og den anden på praktiske juridiske færdigheder.
 • At have en grad (i ethvert fag) eller tilsvarende kvalifikation.
 • At have en betydelig periode med arbejdserfaring.
 • Overholder karakter og egnethedskrav.

Sådan bliver du en advokat:

Barristers reguleres af Bar Standards Board. Du behøver ikke at gennemføre SQE for at blive en advokat (da SQE kun gælder for påtænkte advokater), selvom der er nogle ændringer i kvalifikationsruten.

Kvalificeringsvejen til at blive barrister inkluderer i øjeblikket:

 • Kravet til en kvalificerende juridisk grad på 2: 2 eller bedre (eller en kandidateksamen i ret).
 • Behovet for at bestå en computerbaseret Bar Course Aptitude Test.
 • Afslutning af Bar Professional Training Course.
 • Adgang til en kro af domstolen og færdiggørelse af pupillage.

Karrieremuligheder

Dette kursus vil forberede dig godt til en række juridiske karrierer, herunder arbejde som praktiserende advokat, advokat eller paralegal, arbejde i akademisk ret eller arbejde i enhver karriere, der kræver kritiske ræsonnementsevner.

Vores karrierehold er til rådighed for at støtte dig fra starten af dine studier, indtil du er færdig med at studere. De hjælper dig med at opbygge dit CV, forberede dig til interviews og møde og lære af succesrige kandidater, der arbejder øverst i deres karriere. Du har også muligheder for at arbejde med vores partnere overalt i London og ud over det og til at deltage i en Roehampton jobmesse, hvor du kan finde ud af om kandidatmuligheder og møde arbejdsgivere.

Adgangskrav

Specifikke adgangskrav:

 • Et niveau, der kræves inden for humaniora, samfundsvidenskab og erhverv, foretrukket. GCSE-krav: Engelsk og matematik, grad C
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the wor ... Læs mere

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the world and change it for the better. Minimer