LLB (Hons) QLD - (Arden University)

Generelt

3 tilgængelige placeringer

Program beskrivelse

LLB (Hons) QLD - (Arden University)

122305_unnamed.jpg

 • Emneområde: kriminologi
 • Niveau: Undergraduate
 • Universitet: Arden Universitet
 • By: Birmingham, London, Manchester

Hvorfor vælge Arden University?

 • Her ved Arden University tror vi, at alle overalt burde være i stand til at studere.
 • Arden brænder for at give dig adgang til videregående uddannelse, der passer til dit hektiske, moderne liv.
 • Arden giver adgang til grader, kandidatgrader og MBA-programmer
 • Vores studerende spænder fra 18 til 80 år, fordi vi støtter dem både på stedet (på vores britiske studiecentre) og online.
 • Vi er også stolte af at tilbyde ikke-standardindrejse, hvilket betyder, at din arbejdserfaring og tidligere kvalifikationer er taget i betragtning.
 • Alle vores kurser på Arden har et stærkt fokus på beskæftigelsesegnethed, og mange af disse er akkrediteret af professionelle organer.

Blended Learning på Arden University

122299_pexels-photo-427679.jpeg

Hvad er Blended Learning på Arden University?

Vil du studere i en grad, men har det lyst, at du bare ikke har tid til at passe det ind i dit liv? Arden Universitets kurser i blandet læring kombinerer innovativ online læring med traditionelle, ansigt til ansigt klasser for at give dig en mere fleksibel måde at studere på.

Hvordan virker det?

Ansigt til ansigt-timer leveres som et deltids-kursus ville være, men med den ekstra uafhængige online-læring kan du stadig afslutte din grad på 3 år *. Denne blandede tilgang betyder, at du kan studere når som helst og hvor som helst, og dine tutorer og supportteam kan kontaktes uden for klasseværelset, online eller via telefon.

Hvornår kan jeg studere?

Når du kræver kun 8 timers undervisningstimer om ugen på dit valgte UK-studiecenter, har du muligheden for at vælge, hvornår du vil lære: hverdage, aftener eller weekender.

 • Ugedage: 2 dage om ugen enten 9.00-13.00 eller 13.30-17.30
 • Aftener **: 2 aftener om ugen 17.30-21.30
 • Weekender: Lørdage

Hvor kan jeg studere?

Med 5 Arden-studiecentre over hele Storbritannien, i Birmingham, London og Manchester, mener vi, at vi kan tilbyde en studieindstilling, der passer til de fleste livsstiler.

Uanset om du er en fuldtidsforælder, der stræber efter at være ansat i måneden, eller bare ikke ønsker de traditionelle studiemetoder, der tilbydes af andre universiteter, tilbyder Blended Learning ved Arden University al den fleksibilitet og support, du har brug for fit studie omkring dit liv.

Se på de tilbudte kurser, og snak med en af Ulearn gennem vores Live Chat-funktion, eller udfyld en forespørgselsformular, så vil nogen være i kontakt.

* 4 år, hvis det tages med et stiftelsesår.

** kun udvalgte centre og kurser.

Fleksible indtagelsesdatoer

På Arden University behøver du ikke at starte din grad i september som de fleste andre universiteter. Vi tilbyder 5 forskellige indtag i løbet af året, så du kan starte dit kursus på et tidspunkt, der passer dig og passer omkring dine forpligtelser.

Undergraduate indtagelsesdatoer

 • september
 • november
 • februar
 • April
 • juni

Hvor meget vil det koste?

Kursusgebyret er kun £ 6.000 pr. År, hvilket er £ 3.000 pr. År billigere end resten af de britiske universiteter.

Kursen er omkring £ 3.000 om året billigere end at gå på universitet på fuld tid, og det finansieres af regeringsordningen, der kaldes studerendes finansiering, det betyder, at du ikke behøver at betale noget forud for kurset.

Når du begynder at tjene mere end £ 25.000 pr. År betaler du tilbage fra så lidt som £ 30 pr. Måned, og hvis du ikke længere tjener mere end £ 25.000, stopper denne transaktion automatisk.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Ulearn has partnered with over 100 Universities in UK, USA and Canada. The Ulearn Universe includes prestigious Universities across the UK, offering hundreds of courses, including the most sought afte ... Læs mere

Ulearn has partnered with over 100 Universities in UK, USA and Canada. The Ulearn Universe includes prestigious Universities across the UK, offering hundreds of courses, including the most sought after, career-focused courses, panning through the most popular domains. Minimer
Halifax , Birmingham , London bydel i Ealing , Manchester , Dundee , Royal Borough of Greenwich , Gillingham , Court Yard , Birmingham , Twickenham , Leicester , Coventry + 11 Mere Mindre