LLB (Hons) Lov med juridisk innovation og teknologi med Foundation År *

Vores LLB (Hons) lov med juridisk innovation og teknologi med Foundation Year * er en kvalificeret lov grad studeret over 4 år. Det er rettet mod studerende, der ønsker at forfølge en karriere i den juridiske eller bredere kommercielle sektor, og som har interesse for 21. århundredes juridiske praksis. Udover at studere nøgle juridiske emner, vil du også studere moduler om juridisk innovation og juridisk teknologi. Kurset dækker lovens område som kunstig intelligens, blockchain, marketing, business psychology og procesanalyse. Det første år er et grundår, der fokuserer på at udvikle en forståelse af retssektoren og de nøglekompetencer, der kræves for at gennemføre LLB (Hons) Law Degree. De efterfølgende tre år følger vi vores fuldtids kursus, LLB (Hons) lov med juridisk innovation og teknologi.

* Underlagt godkendelse.

Kursus krav

  • Ansøgere, der besidder 48 UCAS-point på højst 3 A-niveauer eller tilsvarende kvalifikationer samt GCSE-engelsksprog i lønklasse C / 4, modtager et tilbud efter et vellykket interview med en akademiker som led i optagelsesprocessen, der finder sted enten ansigt -til-ansigt eller via telefon / skype.
  • En ikke-standard applikationsrute er også tilgængelig. Enhver ansøger med ingen eller begrænsede formelle kvalifikationer vil blive inviteret til at afslutte en internt tal og læsningstest (for dem uden GCSE engelsksprog i klasse C / 4) samt et formelt ansigt til ansigt-interview. De skal også give 2 års passende erhvervserfaring fremgår af et fuldt CV og en reference.
  • Studerende under 18 år, men ikke under 17 år, kan kun ansøge om vores Birmingham, London Bloomsbury og Manchester campus.
  • Internationale adgangskrav: Et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6.0 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 16 flere kurser fra The University of Law Undergraduate Programmes »

Senest opdateret Januar 13, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
13,500 GBP
2019 gebyrer: UK / EU: £ 9.250 / year. International: £ 13.500 / år. Gebyrer er låst for fremtidige studieår, dvs. at den studerende betaler den samme pris hvert år.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date
Location
Ansøgningsfrist
End Date