LLB (Hons) Lov med International Business med Foundation Year

Vores LLB (Hons) lov med International Business fire års fuldtidsuddannelse hjælper dig med at starte en karriere inden for den juridiske eller internationale kommercielle sektor. Dette er en kvalificerende juridisk grad, der giver dig mulighed for at gå videre til den næste fase af juridisk træning. Hvert modul undervises af erfarne fagfolk fra verdener inden for lov og forretning, hvilket giver dig de praktiske udsigter, du har brug for i din karriere. Det første år er et Foundation-år, der fokuserer på at udvikle en forståelse af den juridiske sektor og de nøglefærdigheder, der kræves for at gennemføre det fulde uddannelse. University of Law blev tildelt en sølvvurdering inden for rammerne for undervisningsekspertise og studerendeudbytte (TEF) i juni 2019. Det blev fundet, at vi leverede undervisning, læring og resultater af høj kvalitet for vores studerende og overgår konsekvent strenge nationale kvalitetskrav til UK højere uddannelse.

Kursus krav

  • Ansøgere, der besidder 48 UCAS-point på højst 3 A-niveauer eller tilsvarende kvalifikationer samt GCSE-engelsksprog i lønklasse C / 4, modtager et tilbud efter et vellykket interview med en akademiker som led i optagelsesprocessen, som finder sted enten ansigt -til-ansigt eller via telefon / skype.
  • En ikke-standard applikationsrute er også tilgængelig. Enhver ansøger med ingen eller begrænsede formelle kvalifikationer vil blive inviteret til at afslutte en internt tal og læsningstest (for dem uden GCSE engelsksprog i klasse C / 4) samt et formelt ansigt til ansigt-interview. De skal også give 2 års passende erhvervserfaring fremgår af et fuldt CV og en reference.
  • Studerende under 18 år, men ikke under 17 år, kan kun ansøge om vores Birmingham, London Bloomsbury og Manchester campus.
  • Internationale adgangskrav: Et engelsksprogligt niveau svarende til IELTS 6.0 eller derover med mindst 5,5 i hver komponent.
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 16 flere kurser fra The University of Law Undergraduate Programmes »

Senest opdateret August 7, 2019
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
4 år
Fuldtid
Price
13,500 GBP
2019 gebyrer: UK / EU: £ 9.250 / year. International: £ 13.500 / år. Gebyrer er låst for fremtidige studieår, dvs. at den studerende betaler den samme pris hvert år.
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date