LL.M. i tværnational handelspraksis

Generelt

3 tilgængelige placeringer
Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Fire institutioner arrangerer LL.M. i tværnational kommerciel praksis . Center for International Legal Studies (CILS, Salzburg, Østrig) har mere end 5.000 advokatmedlemmer over hele verden. Det juridiske fakultet ved Lazarski University (Warszawa, Polen) har rangeret først blandt de polske universitetsretlige fakulteter i de sidste syv år. Center for finansiel lov og politik på Lixin University er baseret i Shanghai, Kina, Boston University School of Law (Boston, Massachusetts) blev oprettet i 1872 og rangerer i top 25 af mere end 200 advokatskoler akkrediteret af American Bar Association.

De centraleuropæiske lokationer (Salzburg og Warszawa) og den asiatiske placering (Shanghai) med sessionformatet på to uger giver en stor fordel for dem, der ikke kan tage et år væk fra deres arbejde, især aktive udøvere, til dem, der ikke har råd tiden eller prisen for et år i udlandet og / eller til dem, der kan have svært ved at få et visum til at studere i USA. Programmet er designet til at bringe erfarne advokater sammen med ekspert fakultetsmedlemmer, og seminarstrukturen egner sig til aktiv udveksling mellem deltagerne. 31 advokater fra 10 lande, i alderen 25 til 59 år, deltog i den seneste to-ugers LL.M. sessioner.

LL.M. kræver tilfredshed med 21 kreditter over fire cyklusser, der tilbydes hvert år i Salzburg i juni 2021 (2 sessioner), i Shanghai i juli 2021, i Boston i august (2021) og i Warszawa i oktober (2020 og 2021). LL.M. kan afsluttes om et til fem år.

LL.M. kurser undervises på engelsk af fakultetet leveret af CILS, Lazarski University, Lixin University og Boston University.

137199_137157_EconomicsInstituteSalzburg.jpgCenter for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137200_137156_LazarskiUniversityWarsaw.jpgCenter for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137201_137155_LixinUniversityShanghai.jpgCenter for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

137198_137158_BostonUniversityBoston.jpgCenter for International Legal Studies","author_url":"","source":"Center for International Legal Studies"}" />

Undervisningen for 2020-2021 er $ 660 pr. Kredit. Studerende deltager typisk en eller to sessioner om året. LL.M. skal være afsluttet inden fem år efter påbegyndelsen. To stipendiatstipendier og talrige 50 procent undervisningsstipendier er tilgængelige.

Ansøgere til LL.M. i tværnational handelspraksis skal have en anerkendt første grad i lov og have en demonstreret rekord af faglig og faglig kompetence. Ikke-modersmålspersonale i engelsk skal demonstrere kompetence på sproget.

Ansøgningsfrist

Generelt kan ansøgninger accepteres op til to uger før startdatoen for et boligmøde. Hvis ansøgeren dog kræver et visum til at rejse til mødestedet, skal hans eller hendes ansøgning være modtaget senest seks uger før sessionens begyndelse. Dette er for at give tilstrækkelig tid til levering af et invitation fra universitetet og for værtslandet til at udstede et visum. Hvis du har spørgsmål om visumkrav, bedes du kontakte ambassaden eller konsulatet i det land, du planlægger at besøge.

Yorkhill Foundation-stipendier

En gave fra Yorkhill Foundation giver CILS Benefactors mulighed for at finansiere to fuldtidsundervisningsstipendier, hver til en værdi af US $ 13.860, til deltagelse i LL.M. i tværnational handelspraksis-program, der begynder i 2021. Ansøgere skal fremlægge et curriculum vitae ledsaget af to referencebrev og en erklæring, der redegør for, hvorfor gennemførelsen af LL.M. vil have værdi ikke kun for ansøgeren, men også ansøgerens juridiske samfund og offentligheden som helhed. Fristen for modtagelse af ansøgningen om et Yorkhill Foundation-stipendium er den 15. december 2020.

CILS Benefactors Inc.-stipendier

CILS Benefactors Inc. er en registreret velgørenhedsorganisation, der tilbyder finansiering til studerende fra udvalgte lande, som ellers ikke havde råd til at deltage i LL.M. programmet CILS Benefactors Inc. tilbyder 20 50% undervisningsstipendier, der begynder i 2021. Ansøgninger fra kvalificerede studerende vurderes efter først til mølle-basis. Fristen for at ansøge om et stipendium på 50% er 30 dage før påbegyndelsen af en akademisk session. Når stipendet er tildelt, vil stipendiet fortsat gælde for alle point (bolig, fjernundervisning og praktikpladser), der kræves for at gennemføre LL.M. i tværnational kommerciel praksis. CILS Benefactors Inc. har været liberal i at yde finansiering. Direkte finansieringsanmodninger til Center for International Legal Studies med indsendelse af LL.M-ansøgningen.

Senest opdateret Aug 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law ... Læs mere

The Center for International Legal Studies - CILS/the Center - is a non-profit law research, training, and teaching institute, established and operating as a public interest society under Austrian law. Its international headquarters have been in Salzburg, Austria since 1976. Its essential purpose is to promote and disseminate knowledge among members of the international legal community. Minimer
Salzburg , Budapest , Warszawa , Shanghai + 3 Mere Mindre