LL.M. i flygtninge og indvandringslov

Generelt

Program beskrivelse

LL.M. i flygtninge og indvandringslov

Lev og lær i Brooklyn, det stadigt voksende internationale centrum for kultur og innovation. Brooklyn Law School ligger kun få minutter fra Wall Street, epicentret for international finansiering og Silicon Alley, som er centrum for tech-opstart. Fordyb dig i et virkelighedsindlæringsmiljø, hvor LL.M. elever vokser både professionelt og personligt.

I en tid med stigende globalisering og bekymring over spørgsmål om national sikkerhed har flygtningelovgivning aldrig haft større betydning. Vores fakultet for flygtninge og indvandringsret inkluderer lærde, politikere og praktikere, der har ydet betydelige bidrag til området, herunder inden for asylret, flygtningelov og international menneskerettighedslovgivning. Disse eksperter underviser og praktiserer på baggrund af New York City, et centrum for indvandringspraksis og hjemsted for to immigrationsdomstole, to asylkontorer og et af de travleste føderale Circuit Court immigrationsdoketter i landet.119067_119064_117857_brooklawllm.png

LL.M. studerende ved Brooklyn Law School har mulighed for at fokusere deres kurser på generel amerikansk lov, forretningsret, intellektuel ejendomsret eller flygtninge og indvandringslov. LL.M. læseplan giver advokater, der er uddannet i udlandet, den viden, der er nødvendig for at mestre amerikansk juridisk diskurs og for at forbedre deres færdigheder til praksis i deres hjemlande. Vores LL.M. programmet opfylder yderligere kravene til at deltage i New York State Bar Exam. Som licensadvokat i flere jurisdiktioner vil du være den globale advokat i det 21. århundrede.

Med vores innovative LL.M. Programmet understøttes af mere end et århundredes ekspertise, opfylder vi kravene i en ny lovverden.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Minimer