LL.M. i europæisk og international ret

Generelt

Program beskrivelse

Vigtig information til potentielle studerende

Du har ansøgt om kandidatuddannelsen "europæisk og international lov" på Europa-Institut og måske undrer dig over, hvordan den aktuelle udvikling af den verdensomspændende koronapandemi kan påvirke ansøgningsprocessen og dine studier på Europa-Institut .

Du kan være forvisset: Vi er forberedt! Holdet ved Europa-Institut har allerede tilpasset ansøgnings- og udvælgelsesprocedurerne samt planlægningen af studieåret 2020/21 til aktuelle begivenheder og de nye rammebetingelser, der følger med dem, for at give dig planlægningssikkerhed til dine studier med os.

I det aktuelle sommersemester vil vores studerende være i stand til at afslutte deres studier med digitale alternative formater som e-læring og online-forelæsninger, i tilfælde af at der ikke er flere muligheder for ansigt-til-ansigt-forelæsninger indtil juli 2020.

Vi håber naturligvis, at der igen er mulighed for regelmæssige studier i efteråret. Hvis dette ikke er tilfældet, er vi imidlertid parate til at lade en del af vintersemesteret finde sted online.

hans måde kan du være sikker på, at du kan begynde dine studier på Europa-Institut via e-læring på den ordinære startdato for vintersemesteret, hvis du ikke er i stand til at deltage personligt på det tidspunkt på grund af rejsebegrænsninger og sikkerhed foranstaltninger.

Aktuelle oplysninger om ansøgningsprocessen

Ansøgningsproceduren for studieåret 20/21 fortsætter som planlagt, og udvælgelsesproceduren finder sted regelmæssigt!

Her finder du nogle vigtige ændringer i forbindelse med optagelsesproceduren, som vi gerne vil informere dig om:

 • Ansøgningsdokumenter: Vi er klar over, at mange universiteter og institutioner i øjeblikket er lukkede, og det kan derfor være vanskeligt at få udskrifter og eksamensbeviser. Derfor accepterer vi i øjeblikket ansøgninger uden officielt bekræftede kopier og giver dig muligheden for at indsende de officielle dokumenter inden begyndelsen af vintersemesteret.
 • Bevis for sprogkundskaber: Fristen for at indsende dine TOEFL-, IELTS- eller Cambridge-testresultater forlænges også til 15. august 2020, da vi ved, at mange testcentre udsætter eksamendatoerne.
 • Ansøgningsfrist: Den generelle ansøgningsfrist til kandidatuddannelsen udsættes til 15. august 2020.
 • Semesterstart: Starten med forelæsninger på Europa-Institut for studieåret 2020/2021 vil være den 2. november 2020.
 • Visa: I øjeblikket kan der være forsinkelser i behandlingen af visumansøgninger på grund af Corona-krisen. Kontroller de lokale tyske konsulats websteder for de nyeste oplysninger, og kontakt os hvis du har vanskeligheder med at ansøge om et visum.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via e-mail på application@europainstitut.de, og vi vil med glæde arrangere et møde via telefon med et medlem af vores team.

Ud over telefonhøring tilbyder vi også høringsaftaler via Skype. Foretag en aftale med vores team på forhånd via e-mail application@europainstitut.de.

Ansøgninger kan indsendes når som helst via www.europainstitut.de/onlineapplication .

Vi ser frem til din ansøgning, pas på dig selv og hold dig sund! Dit Europa-Institut team

****************************

Nøgle Fakta

 • Et års kandidatuddannelse med fokus på europæisk og international ret
 • Programmet kan udføres på engelsk og / eller tysk
 • Seks moduler tilbydes: Modul 1: Europæisk integration og moduler 2-5 med studienhederne europæisk økonomisk ret, udenrigshandel og investering, international tvisteløsning, europæisk og international beskyttelse af menneskerettigheder og it-lov (fra vintersemesteret 2019/2020 den , oprindeligt kun på tysk)
 • Titlen "Master of Laws" (LL.M.) tildeles
 • Højt kvalificerede specialister fra den akademiske verden og erhvervslivet
 • Praksisorienteret undervisning kombineret med ekspertise inden for akademisk uddannelse
 • 75 studerende fra 40 lande
 • Udflugter til europæiske og internationale institutioner
 • Intensiv support fra Europa-Institut teamet
 • Adgang til et internationalt netværk via vores Alumni Association EVER eV
 • Fremragende forberedelse til det europæiske og internationale jobmarked

Specialiseringer

Europa-Institut tilbyder følgende moduler:

 • Modul 1: Europæisk integration
 • Modul 2: Studienhed europæisk økonomisk ret
 • Modul 3: Studienhed udenrigshandel og investering
 • Modul 4: Studienhed International tvisteløsning
 • Modul 5: Studienhed International og europæisk beskyttelse af menneskerettigheder
 • Modul 6: Specialeeksamen

Hver enhed tilbyder en høj grad af specialisering i hurtigt ekspanderende fagområder inden for europæisk og international lov.

Kreditpoint

I alt mindst 45 point skal opnås i løbet af studiet. 15 yderligere kreditpoint tildeles efter afslutningen og godkendelsen af kandidatafhandlingen, hvilket gør det til et samlet antal på 60 kreditpoint, der skal nås for at afslutte kandidatuddannelsen.

Adgangskrav

Kravene til optagelse i LL.M. programmet "europæisk og international lov" på Europa-Institut er som følger

 • en universitetsgrad i ret eller i et sammenligneligt fag (forretningsundersøgelser, humaniora) fra et tysk eller udenlandsk universitet og
 • bevis for lydkendskab til tysk og / eller engelsk

Flere oplysninger på www.europainstitut.de/ansøgning

Ansøgningsprocedure og frister

Antallet af ledige steder er begrænset. Kandidater vælges på grundlag af deres akademiske kvalifikationer og egnethed.

Masterprogrammet "europæisk og international ret" begynder i vintersemesteret. På grund af koronapandemien er ansøgningsfristen udskudt i år til 15. august 2020. Forsinkede ansøgninger kan accepteres indtil 12. oktober 2020.

Flere oplysninger på www.europainstitut.de/ansøgning .

Undervisning og gebyrer

Studieafgiften er 5.600 Euro pr. Studieår (2.800 Euro pr. Semester).

Et ekstra administrativt gebyr betales til Saarland Universitet. Dette giver de studerende ret til et ID-kort, der tillader gratis brug af offentlig transport inden for Saarland og ulykkesforsikring. Derudover bekræfter det studerendes status og kan derfor bruges til at få studerendes rabatter.

Online ansøgning

Europa-Institut tilbyder en online applikation, der kan findes her:

www.europainstitut.de/onlineapplication

Law School

Europa-Institut støttes af det tyske forbundskontor, det tyske forbundsministerium for uddannelse og forskning, Europa-Kommissionen og den tyske akademiske udvekslingstjeneste (DAAD). Det står for høje uddannelsesstandarder, tæt kontakt og regelmæssig udveksling med institutioner i Den Europæiske Union, Europarådet såvel som med det tyske føderale udenrigskontor. Europa-Institut blev grundigt undersøgt og certificeret af ACQUIN-agenturet inden for rammerne af systemakkrediteringen af Saarland Universitet. Programakkrediteringen siger, at Europa-Institut tilbyder både fremragende forskningsmuligheder og fremragende kvalitet i undervisningen. Europa-Institut modtog også det såkaldte "Certificate for Quality of Internationalization (CeQuInt)" for den vellykkede implementering af en internationaliseringsstrategi i sit kandidatuddannelse.

Om Saarland Universitet

Saarland Universitet er et moderne universitet i Saar-Lor-Lux-regionen - en dynamisk del af Europa defineret af de fælles grænser mellem Tyskland, Frankrig og Luxembourg. Et internationalt perspektiv har været et definerende træk ved Saarland Universitet lige siden det blev etableret i samarbejde med Frankrig i 1948. I dag studerer 18.500 unge i Saarbrücken og Homburg (medicinsk fakultet), hvoraf 17 procent er internationale studerende. Universitetscampus ligger i et behageligt skovområde og tilbyder studerende og forskere en bred vifte af sportslige og kulturelle aktiviteter, der sammen med de mange caféer og restauranter gør campus til et ideelt sted at slappe af mellem foredrag eller efter arbejde. Og takket være den hurtige ICE-togforbindelse tager det kun to timer at rejse fra Saarbrücken til Paris.

Senest opdateret May 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The Europa-Institut at Saarland University is the second oldest institution of its kind in Europe. For more than six decades, the Europa-Institut has been excellently educating young academics from al ... Læs mere

The Europa-Institut at Saarland University is the second oldest institution of its kind in Europe. For more than six decades, the Europa-Institut has been excellently educating young academics from all over the world in European and international law. Minimer
Saarbrücken