LL.M. i amerikansk lov

Generelt

Program beskrivelse

Din LL.M. i Brooklyn - Epicenteret for Innovation og Kultur

Lev og lær i Brooklyn, det stadigt voksende internationale centrum for kultur og innovation. Brooklyn Law School ligger kun få minutter fra Wall Street, epicentret for international finansiering og Silicon Alley, som er centrum for tech-opstart. Fordyb dig i et virkelighedsindlæringsmiljø, hvor LL.M. elever vokser både professionelt og personligt.

117857_brooklawllm.png

LL.M. studerende på Brooklyn Law School har mulighed for at fokusere deres kurser om almindelig amerikansk lov, forretningslovgivning, intellektuel ejendomsret eller flygtninge og indvandring lov. LL.M. pensum giver advokater uddannet i udlandet med den viden, der er nødvendig for at beherske amerikansk juridisk diskurs og at forbedre deres færdigheder til at praktisere i deres hjemlande. Vores LL.M. Programmet opfylder yderligere kravene til at deltage i New York State Bar Exam. Som autoriseret advokat i flere jurisdiktioner vil du være den globale advokat fra det 21. århundrede.

Med vores innovative LL.M. Programmet understøttes af mere end et århundredes ekspertise, opfylder vi kravene i en ny lovverden.

117858_LLM_composite.jpgForbind i New York City, Epicenteret for Finans og Innovation

Afstemt # 2 Bedste samlede LL.M. Program i New York Law Journal

Brooklyn Law School 's LL.M. Programmet blev indført i New York Law Journal's "Best of" Hall of Fame for at blive stemt enten # 1 eller # 2 Best General LL.M. Program fem år i træk. Vores program er designet til at hjælpe advokater, der er uddannet i udlandet, for at udforske amerikansk lov, forbinde med andre internationale advokater, vores verdensklasse fakultet og over 23.000 alumni. Disse relationer er bygget gennem vores LL.M. elevernes arbejde i vores klinikker, eksternships og pro bono-projekter, og i det ekstrakursive samfund skaber vi. Brooklyn Law School har skabt et unikt program, der hjælper sine kandidater med at udvikle det netværk, de har brug for for at fremme deres juridiske uddannelse og karriere.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Minimer