LL.M. program

Generelt

Program beskrivelse

LL.M. Program

MC Law tilbyder flere forskellige LL.M. uddannelser for ansøgere med forskellige baggrunde og interesser, herunder traditionelle studier, amerikanske Retlige Studier, Internationale og europæiske studier, og fortalervirksomhed. Programmerne er skræddersyet til kandidater, der ønsker at drage fuld fordel af MC Law lille klassestørrelse, dynamisk forskningsmiljø, fritidsaktiviteter, og beliggenhed i hovedstaden til at forfølge deres personlige og professionelle mål. Ud over at udforske hjemmesiden, kan du kontakte LLM@mc.edu for at lære mere om disse muligheder.

Akademisk Support

MC lov er enestående i at opfylde de forskellige individuelle behov LL.M. kandidater. I centrum af LL.M. programmer er kandidaterne selv. Ud over en bred vifte af kursustilbud til at skærpe faglige færdigheder fra fakultetet med rig fortalervirksomhed erfaring og international juridisk ekspertise, MC Law tilbyder konkurrencedygtige priser, en-til-en fakultet mentorskab, små klassestørrelser og administrativ støtte på alle stadier af din undersøgelser, fra hjælp med at sikre boliger og indvandrerstatus at forberedelserne til New York, Californien, Alabama, DC eller andre amerikanske Bar til post-eksamen praktik. Kandidater er også tilbydes en enorm vifte af fritidsaktiviteter, herunder karriere begivenheder, ekskursioner, praktik, besøger foredrag og workshops, og regelmæssige sociale aktiviteter.

Advocacy Undersøgelser

The Master of Laws (LL.M.) I Advocacy på MC Law

I den moderne lovlige marked, er unge advokater får få, om nogen, muligheder for at udvikle de avancerede advocacy færdigheder, så kritiske for effektiv klient repræsentation. Sammenblandingen dette problem er, at mange spirende nye advokater ikke gennemfører mere end én eller to klasser i fortalervirksomhed i løbet af deres JD studier. Løsningen er Cand.jur (LL.M.) I Advocacy på MC Law.

En hænder på, praksis baseret studium, Advocacy LL.M. integrerer retssag og ankenævn advocacy Externships på højtstående statslige og føderale agenturer. Studerende kan fokusere på at udvikle deres viden og færdigheder i civil- eller strafferetligt fortalervirksomhed under retssagen og / eller appelinstans niveau. Perfekt til den praktiserende advokat, de studerende har fem år til at fuldføre den grad, en bred vifte af planlægning muligheder og alle klasser tæller også mod CLE kredit.

Professor Patricia Bennett, en af ​​de mest respekterede forsøg fortalere i regionen, endsige staten Mississippi; og professor Victoria Lowery, der byggede MC Law i en nationalt respekteret appelinstans advocacy program, vil vejlede og undervise disse graduate juridiske studerende, omdanne dem til poleret fortalere parat til at udmærke sig foran en domstol i nationen. Hjælpe disse professorer vil være et team af de mest erfarne og respekterede jurister og advokater i Syd.

Adgangskrav

 • Ansøgere skal have gennemført eller være planlagt til at fuldføre deres JD grad fra en ABA akkrediteret jura, når de begynder LL.M. Program.
 • Ansøgere skal være berettiget til eller har været indlagt til praksis før den højeste domstol i en stat i USA efter en bar undersøgelse.
 • Ansøgere skal have den faglige og personlige integritet i forbindelse med den praksis lov i USA.
 • Ansøgere skal have en dokumenteret akademisk succes.

Graduation Krav

 • 24 point afsluttet fra listen over klasser under programmet inden for fem år begynder programmet
 • Akkumuleret 2,0 kvotient

Omkostninger og stipendier

MC lov er forpligtet til at levere en høj kvalitet, men juridisk uddannelse overkommelig, og Jackson er en af ​​de mere omkostningseffektive venlige hovedstæder i USA. Alligevel, en LL.M. grad kan være en betydelig finansiel forpligtelse og potentielle ansøgere vil blive bedt om at demonstrere evnen til at finansiere hele deres studieforløb. Kandidater, der er amerikanske statsborgere og fastboende kan ansøge om lån finansielle støtte, og internationale kandidater opfordres til at kontakte MC Law Financial Office og LL.M. Aid Programmer Office til at diskutere eventuelle muligheder finansieringsmuligheder.

LL.M. studerende på MC lov nyde nøjagtig samme lave pr kredit undervisning sats som vores indgående JD studerende. For skoleåret 2015/16, undervisningen sats er $ 1068 pr kredit time. De samlede omkostninger vil variere baseret på antallet af kreditter (12-36) og længde (1-4 semestre) af dine specifikke faglige plan. For en samlede anslåede værdi af fremmøde specifik for dine faglige mål, email LLM@mc.edu Derudover MC lov giver selektive meritbaserede stipendier [RM1] for exceptionel LL.M. ansøgere, samt betydeligt nedsatte omkostninger for kandidater fra internationale partnerskab institutioner. Potentielle kandidater opfordres til at kontakte LL.M. Programmer Office hos LLM@mc.edu for at lære mere om tilgængelige stipendium muligheder.

Graduate Optagelse Ansøgning Tjekliste

Den LL.M. programmer på MC Law tilbyde de studerende en enestående mulighed for at skærpe deres forståelse af amerikansk lov og finpudse deres specialiserede interesser gennem avancerede studier i amerikanske eller ikke-amerikanske juridiske områder. Dimitteret kandidater har gået på at passere New York og andre lokale barer, sikker lovlig beskæftigelse i USA, og har med succes fundet internationale jobformidling i industri, finans, advokatfirmaer og universiteter. MC lov giver skræddersyet akademisk og professionel rådgivning i alle faser af graden at sikre kandidater nå deres faglige mål.

Til at gælde for LL.M. Programmer, skal kandidaterne have enten dimitterede med en JD fra en ABA godkendt amerikansk lov skole, fik en JD tilsvarende grad fra et udenlandsk lov skole, eller afslutter en grad fra en international partner institution. I modsætning til mange amerikanske lov skoler, er MC lov ikke opkræve ethvert ansøgningsgebyr som er en del af vores forpligtelse til at give en overkommelig omfang, der kan opnås på en effektiv periode. Ansøgere til alle LL.M. programmer skal indsende følgende:

 • Ansøgningsskema (enten gennem LSAC eller LL.M. @ mc.edu)
 • Curriculum Vitae eller Genoptag
 • Personlig erklæring
 • Afskrifter
 • Engelsk Sprog Skill Verifikation
 • Breve af anbefaling (valgfri)
 • Seat Depositum

Engelsk Sprog Skill Verifikation

Ansøgeren skal kunne bevise engelsk sprogfærdighed ved om følgende:
 • være en indfødt født engelsk taler;
 • en personlig samtale foretaget af direktøren for Foreign LL.M. Program på MC Law;
 • en score på mindst 550 på den papirbaserede TOEFL (http://www.ets.org);
 • en score på mindst 95 (5) på iBT TOEFL; eller
 • en score på mindst 6,0 (http://www.ielts.org) på IELTS.

Traditionelle studier, amerikanske Retlige Studier og Internationale og europæiske studier

Den traditionelle, amerikanske Retlige Studier, og International og europæiske studier LL.M. Programmer er specielt designet til kandidater uddannet uden for USA eller med en interesse i at udvikle deres viden om ikke-amerikanske retssystemer. Et betydeligt antal af fakultetet har international juridisk ekspertise eller indeholde sammenlignelige elementer i deres undervisning. Gennem adgang til den fulde JD pensum, forskning og praktisk engagement, kandidater har mulighed for at styrke deres viden om det amerikanske retssystem til at passere den lokale eller New York Bar, mens honing deres specialiserede interesser. MC Law tilbyder konkurrencedygtige priser, en-til-en fakultet mentorskab, små klassestørrelser og administrativ støtte i alle faser af dine studier; fra hjælp til at sikre boliger og indvandrerstatus at forberede den lokale eller New York Bar til post-eksamen praktik. Kandidater er også tilbydes en enorm vifte af fritidsaktiviteter, herunder karriere begivenheder, ekskursioner, praktik, besøger foredrag og workshops, og regelmæssige sociale aktiviteter. Derudover kandidater er berettiget efter en vellykket gennemførelse af LL.M. grad at komme ind i JD programmet på kravet enhed.
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Mississippi College, affiliated with the Mississippi Baptist Convention, is a private, co-educational, Christian university of liberal arts and sciences. As the oldest institution of higher learning i ... Læs mere

Mississippi College, affiliated with the Mississippi Baptist Convention, is a private, co-educational, Christian university of liberal arts and sciences. As the oldest institution of higher learning in Mississippi, MC has a long history of commitment to academic excellence and the cause of Christ. Minimer