LL.M. Master of Laws

Generelt

Program beskrivelse

LL.B.-programmet er en mulighed for en studerende at dybere dybere ind i et emne, både inden for de store juridiske områder og på bestemte fagområder.

 • LL. M. Forretningsret
 • LL. Mr. International Law
 • LL. M. Teknologi og Information Law
 • LL. M. Beskatning
 • LL. M. Notarial Law
 • LL. Mr. Law - Forskning

108945_27699527262_fe6d6690a8_k.jpg

Adgangskriterier

 • Hold en lovgrad fra Université de Montréal eller et eksamensbevis, der anses for at være ækvivalent
 • Har ved første cyklus fået mikroprogrammet eller DESS'en, et gennemsnit på mindst 3,0 ud af 4,3 eller tilsvarende.

Kandidater i gennemsnit 3,0 til 3,3 eller tilsvarende skal give yderligere udstillinger opført på Juridisk hjemmeside på admission.umontreal.ca/programs/ Svigerfæller-2 / adgangsregler;

 • Har et godt kendskab til fransk og engelsk.
 • I tilfælde af LL. M. i notarielov skal kandidater, der ikke opnår en bachelorgrad i Quebec og canadisk lov, først følge de opfriskningskurser, der er fastlagt af Chambre des Notaires du Québec.

Derudover er gennemsnittet påkrævet 2,7 ud af 4,3 eller tilsvarende.


Studerende

Maria Godoy (Brasilien) LL. M. 2018
Hvad imponerer mig mest på fakultetet er muligheden for at "lære to gange". Ikke alene har jeg chancen for at forbedre mine franske og engelske færdigheder, men sameksistensen af fællesret og civilret i Quebec gør det til en af de mest karakteristiske erfaringer, som en lovstudent kan have. håber. Endelig siger det sig selv, at Montreal er en meget indbydende by, der byder på en dynamisk atmosfære.

Grégory Lancop (Canada) Student ved LL. Mr.
Det var en meget givende oplevelse. Jeg var i stand til at tage kurser, der åbnede mine øjne for specifikke juridiske spørgsmål. Jeg havde også mulighed for at gnide skuldre med erfarne lærere, som kunne få mig til at tænke over de forskellige juridiske aspekter. Jeg anbefaler stærkt Mastery til studerende, der ønsker at perfektere deres juridiske viden.

Kurser i disse programmer tilbydes kun på fransk. Efter tilladelse kan eleverne skrive deres afhandling på et andet sprog end fransk.

108946_40660551801_7e90effb39_k.jpg

Undervisning per kvartal på heltid

Undervisningsafgifter i Québec uddannelsesinstitutioner er reguleret i henhold til den studerendes juridiske status i Canada:

 • Beboere i Quebec: ca. $ 1.227,75 CAD
 • Franske og fransktalende belgier: ca. 1.227,75 CAD plus relaterede udgifter
 • Internationale studerende: Fuldtid: ca. 8,407.73 CAD
 • Undervisningsgebyrer for canadiske ikke-residenter i Quebec: $ 3.815,85 relaterede udgifter

Undervisnings reduktionsbevillinger til internationale studerende


https://registraire.umontreal.ca/droits-de-scolarite/couts-des-etudes/exemptions-pour-etudiants-etrangers/

http://www.education.gouv.qc.ca/en/references/studying-in-quebec/exemptions/agreements-between-the-quebec-government-and-foreign-governments/

Senest opdateret Feb 2019

Om skolen

Founded in 1878, the Université de Montréal's Faculty of Law has been recognized for its excellence since the very beginning. It stands apart from other great law faculties, because of its unique comb ... Læs mere

Founded in 1878, the Université de Montréal's Faculty of Law has been recognized for its excellence since the very beginning. It stands apart from other great law faculties, because of its unique combination of intellectual pluralism and groundbreaking scientific research conducted by professors and students in numerous fields of law. Minimer