LL.M. international erhvervsret

Generelt

Program beskrivelse

I 20 år LL.M. International Business Law har tilbudt en unik og værdifuld erfaring til jurister fra hele verden, der ønsker at forfølge en udøvende LL.M. program. Med næsten 200 års erfaring Det Juridiske Fakultet ved universitetet i Zürich er kendt verden over for kvaliteten af ​​dets fakultet og sine programmer juridiske uddannelser. Skolens beliggenhed, Zürich, er den økonomiske kapital og mest pulserende by Schweiz og er beliggende i hjertet af Europa, der giver eleverne mulighed for nemt at opdage andre europæiske lande og nyde Schweiz spektakulære omgivelser.

Blandt de fordele, som kandidatstuderende finde på universitetet i Zürich er mulighed for at forfølge en bred studium, og muligheden for at udforske deres interesseområder i specialiseringskurser. Studerende vil drage fordel af vores executive LL.M. program specielt designet og udviklet til advokater, der arbejder i et internationalt felt.

Programmet

Den udøvende LL.M. tilbydes programmer universitetet i Zürich på deltid (2 år program, på arbejdspladsen) og på fuld tid basis (1 år program, krævede tidspunkt for fremmøde 8 måneder). Den deltid Programmet er rettet mod dem, der arbejder i Schweiz, og er på udkig efter en ny udfordring. For at blive optaget på det program, du har brug for at have tilstrækkelig beherskelse af det tyske sprog.

Den fuldtids-program er specielt designet til udenlandske studerende, der ønsker at gennemføre et postgraduate kursus inden for en kort tid. Samtidig vil disse studerende har gavn af Schweiz 'fremragende ry samt dets unikke geografiske og økonomiske situation. Bemærk, at forelæsningerne vil blive undervist i kun engelsk.

Den LL.M. Programmer består af et grundkursus og et specialiseringskurser. Grundforløbet er sammensat af 12 moduler, der omfatter obligatoriske og valgfrie fagområder. De specialuddannelser er sammensat af to moduler. Hele studieforløb består af ca. 420 foredrag.

I deltidsprogrammerne kan du vælge mellem følgende specialer:

  • LL.M. i International Banking and Finance Law
  • LL.M. i internationale forretningstransaktioner og teknologioverførsel
  • LL.M. i international retssag og voldgift
  • LL.M. i fusioner og overtagelser og selskabsret
  • LL.M. i international sportslov

Heltid LL.M. programmer giver to muligheder for specialisering:

  • LL.M. i International Banking and Finance Law
  • LL.M. i international sportslov
RHARA

Mulighed:
Studerende, der ikke søger en specialiseret LL.M. Titel modtager den generelle titel "LL.M. International Økonomisk og Erhvervsret ".

Oversigt over centrale punkter

Deltid LL.M. programmer
PROGRAMMER • LL.M. International Banking, Finance and Insurance Law • LL.M. Internationale forretningstransaktioner og teknologioverførsel • LL.M. International retssag og voldgift • LL.M. Fusioner og erhvervelser og selskabsret • LL.M. International Sportslov
Programmets varighed 2 års arbejde-baserede
Forelæsninger arbejde-baseret program (klasser deltager fredag ​​om eftermiddagen og lørdag i formiddag)
Undervisningssprog Tysk (og engelsk)
Fuld tid LL.M. programmer
PROGRAMMER • LL.M. International Banking, Finance and Insurance Law • LL.M. International Sportslov
Programmets varighed 1 år (påkrævet tidspunkt for fremmøde 8 måneder)
Forelæsninger Fuld tid
Undervisningssprog Engelsk

Ansøgning og Berettigelse

Følgende krav skal være opfyldt for optagelse til studieprogrammet: - Grad i lov på kandidatniveau (undtagelser vil blive betragtet fra sag til sag) - Erhvervserfaring - God mundtlig og skriftlig viden om undervisningssprogene ( Tysk og engelsk) Ansøgningsskema: www.LLM.uzh.ch Ansøgningsfrist: Se venligst vores hjemmeside

Omkostninger

CHF 32.800 .- Inkluderet i studieomkostninger er omkostningerne til kursusmaterialer, eksamensgebyrer samt alle intensive weekender og visse ekstra arrangementer. Ikke inkluderet er omkostninger til udflugter, supplerende litteratur og leveomkostninger.

Placering

Schweiz har en hel del at byde på: kulturel mangfoldighed, flersprogethed, fantastiske natur og, naturligvis, dets folk. Der er nu omkring 8,1 millioner mennesker, der bor i Schweiz, taler fire officielle sprog: tysk, fransk, italiensk og rætoromansk.

Trods det faktum, at Schweiz ikke har naturressourcer, og at den schweiziske økonomi er stærkt afhængig af eksport, har den økonomiske situation været meget stabil over årene; dets BNP pr indbygger er højere end i de fleste industrialiserede lande. Den schweiziske befolkning som helhed har en høj grad af levende og Schweiz fortjener sit ry af standarder af høj kvalitet og service i alle sektorer (sundhed, industri, offentlig transport, uddannelse osv.)

Studieliv

At studere i Zürich betyder bor i Schweiz pulserende og spændende kulturel kapital, hvilket er langt mere end en virksomhed, og finanscenter. Kendt som den "lille storby", Zürich tilbyder alle fordelene ved byens liv og samtidig et attraktivt rekreativt område med sin fantastisk smukke sø og nærliggende bjerge.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Thanks to its many years of experience the LL.M. programs provide its students an academic education at the highest level. The Law Faculty not only offers the widest range of different specializations ... Læs mere

Thanks to its many years of experience the LL.M. programs provide its students an academic education at the highest level. The Law Faculty not only offers the widest range of different specializations in Switzerland but also excels with its outstanding network of renowned professors from all over the world who lecture the many programs and courses Minimer