LL.M. i tvistbilæggelse

Generelt

Program beskrivelse

LL.M. uddannelsen består af 24 studiepoeng studieår og kan normalt udfyldes om et år, selv om en deltid mulighed er tilgængelig for indenlandske studerende i LL.M. i Tvistbilæggelsesprogram.

Programmernes yderst selektive karakter giver eleverne mulighed for at individualisere deres studieplan i lyset af deres specifikke behov og interesser. Ansøgere kommer fra en række forskellige samfundslag og fra en lang række lande.

LL.M. i tvistbilæggelse

Etableret i 1999 som den første af sin art i USA, Mizzou LL.M. i Tvistbilæggelse er designet til at hjælpe advokater og andre tvistbilæggelsesprofessionelle udvikle en dybere og bredere forståelse af den rolle, konflikten spiller i samfundet, og bedre metoder til at håndtere konflikt gennem udformning og gennemførelse af passende, effektive og retfærdige tvistbilæggelsesprocesser.

Påkrævede kurser mødes normalt en dag om ugen, som giver eleverne mulighed for at gennemføre programmet på deltid, mens de fortsætter arbejdet. Små tilmelding i klasserne giver alle studerende mulighed for at arbejde tæt sammen med vores omfattende hjemmehørende fakultet, der består af nogle af de mest produktive tvistbilæggelseslærere og lærde i landet.

Gennem årene har vi været heldige at have en meget forskelligartet elevkrop. Vores kandidater omfatter praktiserende advokater, tvistbilæggelse fagfolk, dommere og professorer i en række discipliner.

Er LL.M. Program for mig?

Master of Laws Programmet er passende for advokater med varierede baggrunde og interesser, såsom:

 • Rådgiver for private og offentlige organisationer, der repræsenterer kunder og kan hjælpe med at designe systemer for deres organisationer til at håndtere regelmæssige tvister, der involverer partnere, kunder, leverandører og medarbejdere.
 • Advokater, der ønsker at administrere offentlige og private tvistbilæggelsesorganisationer, såsom private tvistbilæggelsesfirmaer, retsafgørende tvistbilæggelsesprogrammer, fællesskabsmæglingsprogrammer eller overordnede tvistbilæggelseskontorer.
 • Regeringsadvokater, der tjener som dommere eller høringskonsulenter for administrativ ret eller som er ansvarlige for forvaltningen af ​​offentlige deltagelsesprocesser.
 • Advokater, der ønsker at blive juridiske akademikere med fokus på tvistbilæggelse.
 • Advokater, der ønsker at udvikle karriere som mæglere, voldgiftsmænd, trænere og konfliktkonsulenter.
 • Advokater i privat praksis.
 • Advokater fra udlandet, der er involveret i udformning af tvistbilæggelsesprocesser i deres egne lande.

Programmet er designet til at:

 • Øge viden om formålene og virkningerne af forskellige tvistbilæggelsesprocesser.
 • Forhåndsforståelse af samspillet mellem traditionelle retlige processer og andre tvistbilæggelsesprocesser.
 • Forbedre færdigheder, der anvendes af advokater og neutrale i tvistbilæggelsesprocesser.
 • Fremme den forståelse, der er nødvendig for udformningen af ​​passende, effektive og retfærdige tvistbilæggelsesprocesser i offentlige og private organisationer.
 • Forbedre forståelsen af ​​neutrale faglige og etiske ansvar i tvistbilæggelsesprocesser.
 • Bidra til udvikling af teori, offentlig politik og faglig etik inden for tvistbilæggelsesområdet.
Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

The Law Department at the University of Missouri was founded in 1872. Since that time, the law school has produced well-rounded lawyers who are sensitive to ethical issues, prepared to serve clients a ... Læs mere

The Law Department at the University of Missouri was founded in 1872. Since that time, the law school has produced well-rounded lawyers who are sensitive to ethical issues, prepared to serve clients and ready to be leaders in promoting justice for the State of Missouri and the nation. Minimer