Read the Official Description

Læreruddannelsen (LL.M.) er en avanceret program for juridisk undersøgelse, der er skræddersyet til de behov, den enkelte elev. LL.M. kandidater, mentor af ekspert fakultet, planlægge et studieforløb i et af følgende koncentrationer: Law and Technology, Securities Law, eller komparativ og international lovgivning. Udenlandske LL.M. Studerende har mulighed for at forfølge en læseplan, der hjælper med at forberede dem til en amerikansk bar undersøgelse, mens de erhverver en bred forståelse af det amerikanske common law system. Gennem lovskolens omfattende studieforløb, LL.M. Kandidater øge deres viden om praksis ved at erhverve betydelig ekspertise inden for specialisering, de har valgt, samt honing deres færdigheder i amerikansk juridisk forskning, analyse og juridisk skrivning.

Forpligtet til at levere den højeste kvalitet juridisk uddannelse i en stadig mere global samfund, Columbus School of Law tilbyder sine LL.M. Uddannelsen til kandidater af amerikanske og udenlandske lov skoler. For mere end 100 år har jura uddannet mange af landets mest fremtrædende advokater og dommere. I advokatfirmaer, statslige og lokale myndigheder, domstolene, og den offentlige sektor, er vores kandidater anerkendt for deres viden, kompetence og etisk praksis. I overensstemmelse med vores katolske mission, Columbus School of Law indgyder sine studerende med en søgen efter social retfærdighed og en dyb forpligtelse til at anvende deres juridiske viden og færdigheder til at fremme det fælles gode.

LL.M. I komparativ og international lov

Koncentrationen i Comparative and International Law tilbyder en omfattende undersøgelse af regeringer, samfund og retssystemer med vægt på komparative retssystemer, international handel og erhvervsliv og internationale menneskerettigheder.

lov

Den Columbus School of Law ligger i vores nations hovedstad, den juridiske og politiske centrum i USA. Washington, DC er også centrum for statslige og ikke-statslige internationale organisationer. Studerende kan benytte sig af alle de muligheder, Washington, DC har at tilbyde på grund af vores beliggenhed og nem adgang til offentlig transport.

Program taught in:
Engelsk

See 4 more programs offered by The Catholic University of America - Columbus School of Law »

This course is Campus based
Start Date
Sep. 2019
Duration
12 - 36 måneder
Deltid
Fuldtid
Deadline
By locations
By date
Start Date
Sep. 2019
End Date
Application deadline

Sep. 2019

Location
Application deadline
End Date