LL.M. I International Business Law

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Generelt program

UNIL introducerer et nyt postgraduate-program i jura (LL.M. i International Business Law) med en tværfaglig, komparativ og praksisorienteret tilgang til forretningsret, der sætter unge advokater i stand til at møde de juridiske udfordringer i dagens globale forretningsmiljø.

Programmet tilbyder den højeste kvalitet af undervisning i små gruppeindstillinger leveret af et internationalt team af fornemme akademikere og praktikere. Det foreslår 5 specialiseringer (International Business Law and Innovation, International Business Law and Sports, International Business Disputes, International Business Transactions and International Business Regulation) eller et skræddersyet valg-og-vælg-program i International Business Law, som gør det muligt for studerende at vælge kurser i henhold til til deres personlige interesser og behov. En række forskellige kurser, der tilbydes i udlandet, supplerer programmet.

  • Læreplanen undervises på basis af 60 ECTS-point.
  • De fleste kurser er blokeret i løbet af 2-3 dage eller en uge. Et lille antal valgfrie kurser tilbydes ugentligt.
  • Programmet er derfor lige så velegnet til kandidatstuderende og unge fagfolk, der ønsker at specialisere sig i international forretningsret.
  • Undervisningssproget er engelsk.

Startdato: September 2019

Pris: 18'000 CHF, delvis stipendier er tilgængelige

Kursusarbejde kan være spredt over 3-4 måneder med de fleste kurser undervist i to til tre-dages blokke (3 studiepoeng); fire til seks dages blokke (6 point); eller over et semester (13-14 uger). Prøver og prøver administreres umiddelbart efter hvert kursus, og studerende kan skrive LL.M. speciale i deres hjemland under fjernovervågning af en af vores instruktører - alle professorer og anerkendte juridiske fagfolk.

Hvis en studerende ønsker at tilmelde sig individuelle kurser i vores program uden at få LL.M. grad, kan den studerende opnå kredit for disse kurser, som vil blive anerkendt og kan bruges på et senere tidspunkt mod LL.M. grad.

Kompetencer og perspektiver

UNIL LL.M. program forbereder advokater fra hele verden til de juridiske udfordringer i en globaliseret økonomi. Gennem erhvervelse af viden og kompetence og kontakten med international juridisk praksis vil kandidaterne i dette program være parat til at blive meget dygtige eksperter og beslutningstagere i et internationalt miljø - i internationale advokatfirmaer, domstole, multinationale virksomheder, internationale organisationer og akademia.

Om UNIL

Ideelt placeret ved bredden af Genfersøen og tæt på centrum af Lausanne forener UNIL et dynamisk samfund på næsten 15'000 studerende og 5'000 medarbejdere med omkring 120 forskellige nationaliteter, herunder nobelpristagent i 2017 i kemi. UNIL deler en campus med andre institutioner med verdensomspændende omdømme, Institut Suisse de Droit Comparé (ISDC) og Ecole Polytechnique fédérale de Lausanne (EPFL). Det er også vært for Kantonal- og universitetsbiblioteket (BCUL), hvilket giver et ideelt miljø til fokuseret læring og forskning.

Søen og bjergene tilbyder unikke sportslige aktiviteter, og studerende nyder en pulserende kulturel scene på UNILs helt egne Grange de Dorigny. Lausanne er hjemsted for sportsforbund og institutioner samt Domstolen for voldgift for sport (CAS) og i nærheden af Genève med dens internationale organisationer og voldgiftscenter.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

General Program: International Business Law. Specializations available: International Business Law and Innovation; International Business Law and Sports; International Business Disputes; International ... Læs mere

General Program: International Business Law. Specializations available: International Business Law and Innovation; International Business Law and Sports; International Business Disputes; International Business Transactions; International Business Regulation. Minimer