LL.M. Gradprogram

Generelt

Program beskrivelse

LL.M. Gradprogram

temp

Et avanceret juridisk studieprogram for advokater fra hele verden

Mitchell Hamline's LL.M. introducerer kandidater i udenlandsk ret til De Forenede Staters retssystem. Programmet samler et globalt samfund af advokater, der modtager den specialiserede uddannelse og uddannelse, de har brug for for at praktisere jura og konkurrere på internationalt plan. LL.M. studerende deltager i kurser med Mitchell Hamline JD-studerende og vælger kurser og seminarer, der afspejler deres individuelle praksisinteresser.

Nøglekomponenter i LL.M.

 • Struktureret for studerende, der har en LL.B. eller tilsvarende grad optjent uden for De Forenede Stater.
 • De fleste studerende gennemfører programmet i to fuldtidsemestre.
 • Hver studerende tildeles en fakultetsrådgiver baseret på den studerendes interesse eller studieretning. Sammen designer rådgiveren og den studerende et studiekursus, der inkluderer strenge jura-kurser og muligheden for at lære af praktiserende advokater og dommere. Studerende og rådgivere mødes regelmæssigt gennem hele programmet.
 • Studerende tager et obligatorisk introduktionskursus og vælger derefter fra jura skolens JD-kurser.
 • Tutorer er tilgængelige for LL.M. studerende.
 • Alle grad-søgende LL.M. studerende skal gennemføre en betydelig skrivekomponent.
 • Studerende kan vælge kurser inden for specialiserede områder af ret, såsom alternativ tvistbilæggelse, intellektuel ejendomsret, international og komparativ lovgivning, forretnings- og selskabsret og andre.

Fordele ved en LL.M. grad fra Mitchell Hamline

 • Lær amerikansk juridisk lære og få en indgående forståelse af Amerikas retssystem og praksis i USA i USA.
 • Handle mere effektivt med amerikansk uddannede advokater om internationale transaktioner eller tvister, der involverer amerikansk lov og juridiske institutioner.
 • Giv en mere effektiv repræsentation til klienter med interesser i USA og amerikanske klienter med interesser i dit hjemland.
 • Udnyt Mitchell Hamline's brede netværk af praktiserende advokater til praktisk uddannelse og placering på stedet.
 • For juridisk fakultet, lær om det amerikanske retssystem og modtag vigtige forankringer i retspraksismetoden og den juridiske begrundelsesproces i hjertet af den fællesretstradition. I stigende grad en LL.M. grad fra en amerikansk advokatskole anerkendes som en vigtig faglig legitimation i mange uddannelsesinstitutioner.
 • Tilpas din egen LL.M. grad med enten et specialiseret fokus eller en generel grad. Du har fleksibiliteten til at oprette dit eget program og sammensætte kursus- og seminarplaner, der afspejler en bestemt praksisspecialitet eller akademisk fokus, der er af særlig interesse for dig.

Ansøgningskrav

LL.M. studerende søger via lsac.org. Ansøgningen inkluderer følgende:

 • Officielle udskrifter fra alle colleges eller universiteter den studerende har deltaget forelagt til LSAC eller legitimationsvurdering af alle college eller universitet udskrifter fra en anerkendt legitimationsevalueringstjeneste. (Udvekslingsstuderende leverer kopier af deres udskrifter på engelsk.)
 • Personlig erklæring på engelsk, der beskriver tidligere jusstudier og erhvervserfaring, grunde og mål for studiet i LL.M. program og enhver anden relevant information.
 • Bevis for kompetence på engelsk. Ansøgere fra ikke-engelsktalende lande, eller hvis modersmål ikke er engelsk, skal fremlægge bevis for engelsk kompetence. Dette kan være ved hjælp af en officiel TOEFL-score-rapport, IELTS-score-rapport, anden etableret test af engelsk eller vellykket afslutning af et engelsk sprogprogram. Ansøgere kan også opfordres til at demonstrere engelsk kompetence gennem en samtale.
 • To anbefalelsesbreve på engelsk, sendt direkte fra anbefaleren til LSAC eller Mitchell Hamline.
 • CV / curriculum vitae, på engelsk.
 • Visamateriale og dokumentation af tilstrækkelig økonomisk støtte. Ved optagelse skal de studerende indsende to yderligere poster:
  • Visuminformation. De fleste internationale studerende rejser ind i USA på et studentervisum (F-1-visum). For at ansøge om F-1-visumet har den studerende brug for et dokument kaldet “I-20” fra uddannelsesinstitutionen (i dette tilfælde Mitchell Hamline School of Law ).
  • Økonomisk information. For at gennemføre I-20-ansøgningen har vi brug for originale økonomiske dokumenter, der viser, at den studerende har tilstrækkelige midler til undervisning og leveomkostninger forbundet med studiet. Vi sender yderligere oplysninger om de økonomiske oplysninger, når du er optaget i programmet.

Stipendier til studerende fra alle samfundslag

Mitchell Hamline har et robust stipendiumsprogram designet til studerende fra alle samfundslag. Stipendier tildeles på baggrund af en række faktorer, herunder tidligere akademisk ekspertise, erhvervserfaring, service og ledererfaring, personlig erfaring og interesse i specifikke områder af loven.

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Mitchell Hamline School of Law, located in St. Paul, Minnesota, is a top law school for students seeking a practical legal education. Mitchell Hamline offers traditional full- and part-time programs a ... Læs mere

Mitchell Hamline School of Law, located in St. Paul, Minnesota, is a top law school for students seeking a practical legal education. Mitchell Hamline offers traditional full- and part-time programs as well as the only on-campus/online law school program at an ABA-accredited law school. Minimer