Nye udfordringer skabes af væksten i elektronisk handel, nye produkter og tjenester og den voksende udbredelse af cyberkriminalitet hver dag. Vores stærke IP fundament har gjort det muligt for os at udvide vores rækkevidde til en handel og teknologi koncentration.

Understøttet af UNH Laws stærke IP-fundament er Commerce and Technology-programmet bygget på skæringspunktet mellem erhvervslivet og loven for at tackle udviklende juridiske problemer i forbindelse med ny forretning og e-handel i den globale informationsalderøkonomi.

Ekspert fakultet skræddersy kurser til aktuelle begivenheder og udviklinger, og programmet giver fleksibilitet til at matche hver enkelt studerendes karrieremål. Kursusarbejdet omhandler hurtigudviklede områder af loven, såsom cyberkriminalitet og forbrugernes private oplysninger.

Programmet er kun tilgængeligt i boligformat. Krav til kredit: 24 point eller 30 point for kandidater uden en lovgrad. Programmet er kun tilgængelig på fuld tid, og skal udfyldes inden for 12 måneder.

generelle krav

Anbefales til LL.M. grad alle kandidater skal med succes færdiggøre et minimum antal kreditter, gennemføre de nødvendige kursusarbejde, opfylde skolens opholdstilladelse eller løbende tilmeldingskrav, opfylde alle finansielle forpligtelser i henhold til UNH Law og overholde UNH Laws Conduct Code. Medmindre andet er angivet, gælder alle regler for LL.M. kandidater uanset hvilket program de er optaget i.

Påkrævede Credits

 1. Antal kreditter for at opnå en grad. LL.M. kandidater skal med succes fuldføre minimum 24 (24) kreditter fra et udvalg af obligatoriske og valgfrie kurser. De LL.M. kandidater optaget uden en lov grad skal færdiggøre tredive (30) kreditter fra et udvalg af obligatoriske og valgfrie læseplaner.
 2. Maksimum Antal Credits
  1. Residential LL.M. kandidater må ikke tilmelde sig mere end 17 studiepoints pr. akademisk semester.
  2. Online LL.M. Kandidater kan ikke tilmelde sig mere end 12 studiepoints pr. akademisk semester eller 12 studiepoints i sommeren.
  3. Limited Residential LL.M. kandidater må ikke tilmelde sig mere end 12 studiepoints, når de er i bopæl. Derefter er deres maksimale kreditindskrivning den samme som online LL.M. kandidater.
 3. Maksimum Antal Credits En kandidat må forsøge
  1. Residential LL.M. kandidater, der har en jurist grad, kan som led i deres undervisning 30 pct.
  2. Residential LL.M. kandidater, der ikke har en juridisk grad, kan som led i deres undervisning 36 pct.
  3. Yderligere kreditter kan træffes til den aktuelle pr. Kreditgrad, hvis kandidaten ønsker, med forbehold af de kreditbegrænsninger pr. Semester, der er nævnt ovenfor i litra a) til c).
  4. Online LL.M. kandidater må ikke prøve mere end 28 point.
  5. Limited Residential LL.M. kandidater må ikke prøve mere end 28 point.
Program undervist i:
 • Engelsk

Se 3 flere kurser fra UNH Franklin Pierce School of Law »

Senest opdateret November 26, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2020
Duration
12 måneder
Fuldtid
Price
37,520 USD
uden for staten | $ 33.720: in-state
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2020
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2020

Location
Ansøgningsfrist
End Date

LL.M in Commerce & Technology