LL.M i forretningsret

Generelt

Program beskrivelse

LL.M i forretningsret

Lev og lær i Brooklyn, det stadigt voksende internationale centrum for kultur og innovation. Brooklyn Law School ligger kun få minutter fra Wall Street, epicentret for international finansiering og Silicon Alley, som er centrum for tech-opstart. Fordyb dig i et virkelighedsindlæringsmiljø, hvor LL.M. elever vokser både professionelt og personligt.

Brooklyn Law School ligger kun få minutter fra Wall Street, som er episenteret for international finansiering, og er det ideelle sted at studere udviklingen af forretningspraksis. Vores anerkendte forretningsretlige fakultet inkluderer både mangeårige medlemmer med dybe rødder i erhvervsretligt samfund og strålende unge lærde på forkant med disciplinen. Vores grundlæggende kurser giver en grundig forankring i, hvordan loven styrer organisationer, fra små virksomheder og privatejede virksomheder til store erhvervsvirksomheder med mange datterselskaber og tilknyttede virksomheder. En række avancerede kursustilbud, inklusive seminarer og specialkurser, giver studerende mulighed for at gå dybere ned i specifikke områder.

Vores Dennis J. Block Center for Study of International Business Law, nu i det tredje årti, sponsorerer en række begivenheder om moderne internationale forretningsspørgsmål og trækker indflydelsesrige forskere og praktikere til Law School. Derudover forener det nye Center for Undersøgelse af Forretningsret og Regulering Law School's eksisterende forskellige forretnings- og handelsretlige programmer ved at skabe et forum for stipendium, der tilbyder nye perspektiver på og løsninger på den virkelige forretningsret og lovgivningsmæssige spørgsmål.

119067_119064_117857_brooklawllm.png

LL.M. studerende ved Brooklyn Law School har mulighed for at fokusere deres kurser på generel amerikansk lov, forretningsret, intellektuel ejendomsret eller flygtninge og indvandringslov. LL.M. læseplan giver advokater, der er uddannet i udlandet, den viden, der er nødvendig for at mestre amerikansk juridisk diskurs og for at forbedre deres færdigheder til praksis i deres hjemlande. Vores LL.M. programmet opfylder yderligere kravene til at deltage i New York State Bar Exam. Som licensadvokat i flere jurisdiktioner vil du være den globale advokat i det 21. århundrede.

Med vores innovative LL.M. Programmet understøttes af mere end et århundredes ekspertise, opfylder vi kravene i en ny lovverden.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Minimer