The Doctor af juridiske Science (SJD) grad er en post LL.M. grad, der tildeles efter afslutningen af ​​en dybtgående, offentliggørelse kvalitet, afhandling, som gør et originalt og kreativt bidrag til den juridiske litteratur.

En SJD kandidat skal være i bolig for et akademisk år i hvilket tidsrum skal han / hun mødes med hans eller hendes udvalgsformanden regelmæssigt (mindst en gang hver måned) for at drøfte kandidatens fremskridt og fremtidige skridt i forskningsprocessen. Kandidaten skal periodisk indsende skriftlige udkast til udvalgsformanden til gennemgang, kommentar og revision. Kandidaten skal også med jævne mellemrum konsultere de øvrige medlemmer af udvalget for forskning rådgivning og feedback på at skrive fremskridt.

Efter perioden i bopæl, kan en SJD kandidat fortsætte sin forskning væk fra jurastudiet. I løbet af denne tid, skal SJD kandidat fortsætte med at kommunikere regelmæssigt med hans eller hendes udvalgsformanden (fx flere gange per semester) for at drøfte den studerendes fremskridt og fremtidige skridt i forskningsprocessen.

En SJD kandidat skal indsende en skriftlig statusrapport hvert semester, både mens i bopæl, og mens væk fra jurastudiet.

Deltagelse i klasser, programmer eller konferencer i forbindelse med kandidatens forskning kan anbefales eller kræves af udvalgsformanden. En SJD kandidat kan revidere JD kurser med godkendelse af en prodekan.

En SJD ansøger kan blive forpligtet til at fremlægge sin forskning på et fakultet kollokvium (enten som et arbejde i gang, eller et færdigt produkt).

Ved væsentlig færdiggørelse af afhandlingen til tilfredshed udvalgsformanden vil en SJD kandidat indsende sin afhandling til godkendelse til hele udvalget. Det endelige produkt skal være en dybtgående, offentliggørelse kvalitet papir, at fremskridt viden på området. Selv om kvaliteten ikke kan måles ved mængde, forventes det, at det færdige manuskript vil være 150-300 sider. Ved indsendelse af den endelige papir, vil den kandidat forsvare sin afhandling før 3 bestyrelsesmedlem (under forsæde af udvalgets formand). Præsentationen og mundtlige forsvar vil være åben for jurastudiet samfund. Efter godkendelse i udvalget Fakultetet vil stemme om overdragelse af SJD grad. Graden skal udfyldes på en periode på 4 år eller mindre.

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 4 flere kurser fra Suffolk University Law School »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date