Læs den officielle beskrivelse

Touro Law tilbyder fuld tid, deltid dag, og deltidsansatte 4 og 5-årige aften programmer samt en toårig accelereret program for studerende, der ønsker at tjene en Juris Doctor (JD) grad, der tildeles efter en vellykket færdiggørelse af 88 point. Ud over den nødvendige kurser, kan eleverne skabe deres egen unikke jura oplevelse, vælge fra en læseplan, der omfatter en omfattende vifte af praksisnære tilbud og muligheder for hands-on læring - herunder klinikker, færdigheder kurser og Externships.

Touro Law Center femårige strategiplan, Portaler til praksis, er en banebrydende program, der reconceives og omstrukturerer jura oplevelse for alle Touro Jurastuderende. Portaler til Practice udvider omfanget og kvaliteten af ​​den juridiske uddannelse ved at fokusere på udvikling af jurister, fra pre-law gennem post-eksamen.

Indlæggelser

Den Juris Doctor (JD) grad program på Law Center kombinerer en innovativ, berigende læseplan med fleksibel planlægning for at opfylde de forskellige behov i kvalificerede kandidater.

Daguddannelserne

Regelmæssig 3 års JD Program - Studerende i disse programmer tager et kursus belastning på i alt 12-16 point per semester og deltage i undervisningen på hverdage. De fleste fuldtidsstuderende færdiggøre JD-programmet inden for 3 år, men kan accelerere til 2 ½ år ved at deltage sommer sessioner. Klasser begynde i foråret og efteråret hvert år.

To års Accelerated JD Program - Ud over at følge undervisningen i løbet af efteråret og foråret semestre, vil de studerende i dette program også tage klasser i vinter og sommer sessioner. Studerende udvalgt til dette program vil udfylde alle krav til JD grad under en koncentreret og stringent 24-måneders periode. Dette program vil gøre det muligt for kandidater til at sidde for en Bar Undersøgelse kun 26 måneder efter, at de begynder deres jurastudiet. In-person kan pålægges interviews.

Overfør studerende og gæstestuderende optages til efteråret, forår eller sommer semester. Alle kandidater kan ansøge om at deltage på fuld tid eller deltid.

For mere information om Touro Law Center innovative, erfaringsbaseret JD Programmet pensum herunder vores Collaborative Court Program, skal du klikke her.

Januar Start Option - Touro Law har i januar starter mulighed til rådighed for de studerende, der ansøger sent i processen, og foretrækker at starte i januar frem for at vente til august. Touro Law er forpligtet til at give de studerende fleksible muligheder for at tjene deres grad.

programmer deltid

Fireårige Part-Time Day og Fireårige deltid Aften - Studerende i disse programmer tager et kursus belastning på 11 point per semester og deltage i undervisningen i løbet af dagen, mandag til fredag, eller om aftenen, mandag til torsdag (fra 18:30 til omkring 10:00).

Five-Year deltid Aften program - Eleverne er garanteret en tre aftener / uge tidsplan for det første år (18:30 til ca. 22:00).

Studerende i deltidsuddannelse kan også fremskynde færdiggørelsen ved at deltage sommer sessioner.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurser fra Touro College Jacob D. Fuchsberg Law Center »

This course is Campusbaseret
Start Date
Duration
3 - 5 år
Deltid
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Start Date
End Date
Ansøgningsfrist
Location
Ansøgningsfrist
End Date
Ansøgningsfrist
End Date