Filter
Doctor juris
Studietype: alle Hastighed: alle

Strafferet-programmer, Søg efter den bedste Juris Doctor-programmer her! - Juris Doctor

En Juris Doctor eller Doctor of Retslære grad er en lov grad tjent ved at udfylde en to til fire år jurastudiet program. JD indehavere kan udøve advokatvirksomhed i en given stat i USA efter at have passeret en bar eksamen.

Juris Doctor-programmer: Søg her for Strafferet-programmer. Få alle skole og Juris Doctor information directely, spare tid og kontakte Juris Doctor indlæggelser i 3 klik her!

Læs mere Minimer

1 Resultater i Strafferet

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University

Studerende indskrevet i straffeloven og Procedure Koncentration vil modtage instruktion og træning i disse fag og færdigheder, som er grundlæggende for den virkelige verd ... [+]

Studerende på Strafferet og Procedure Koncentration vil modtage undervisning og træning i disse fag og færdigheder, som er grundlæggende for den virkelige verden praksis af strafferetten.

Fakultetets Koncentration Advisors og advisement

Professorerne Barbara S. Barron, Alafair S. Burke, Robin Charlow, Lawrence W. Kessler, og Fred Klein vil fungere som fakultet koncentration rådgivere for denne koncentration. Koncentration fakultet rådgivere kan ændre Koncentration krav i særlige tilfælde efter meddelelse til dekanen.

Vejledning fra en studerendes koncentration fakultet rådgiver er et vigtigt element i en vellykket gennemførelse af fusionen. En koncentration fakultet rådgiver skal godkende en studerendes indskrivning i Koncentration. Eleverne skal mødes med deres rådgiver, så snart de befinder sig interesseret i Koncentration, men under ingen omstændigheder senest deadline kurset valg for deres fjerde semester af undersøgelsen (eller femte semester af undersøgelsen for deltidsstuderende). En rådgiver kan tillade en studerende at tilmelde sig Koncentration på et senere tidspunkt, men først efter at bestemme, at den studerende realistisk kan opfylde kravene i forud for eksamen i Koncentration.... [-]

USA Hempstead
September 2019
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk