LAWSTUDIES.DK

Deltid Retspraksis Oceanien - Retspraksis -programmer Retspraksis Oceanien

En JD eller Juris Doctor grad er et professionelt doktorgrad, der giver en grad holder til praksis lov efter bestået en bar eksamen. JD kandidater kan vælge at gå ind i kriminel, familie eller selskabsret, blandt andre forretningsområder.

På grund af de mange lande inden Oceanien, arbejde lejligheder og arbejdstilladelse love er meget forskellige, med data om muligheder i nogle nationer bliver begrænset. Australien og New Zealand er de mest avancerede lande i området.

Deltid Retspraksis Oceanien - Tag din Retspraksis Oceanien. Få alle Deltid Retspraksis program og skole information. Spar tid og kontakte skolen direkte her!

1 Resultater i Retspraksis, Oceanien Filter

Juris Doctor Graduate Certificate i professionel juridisk praksis

University of Technology Sydney
på universitet Fuldtid Deltid 3 - 5 år Januar 2020 Australien Sydney + 1 mere

Nyt i 2017 er UTS det eneste universitet i Sydney, der tilbyder et integreret lov- og PLT-program, der kan udfyldes på tre års fuldtidsstudium, herunder sommertid. Juris Doctor Graduate Certificate i Professional Juridisk Practice er en graduate jurist grad, der kombinerer både de akademiske og praktiske juridiske uddannelse komponenter til optagelse som advokat til højesteret i NSW. Det er specielt designet til kandidater af andre discipliner end loven. Kurset kvalificerer som en australsk kvalifikationsramme niveau 9 kandidatgrad. Kursets fleksible karakter gør det muligt for eleverne at arbejde, mens de studerer og skræddersy deres arbejdsbyrde for at passe professionelle og personlige forpligtelser.